Kategorier

Meny

Konto

Sov godt i sommernatten

Selv på de vakreste sommernetter trenger vi søvn og hvile. Og tenk så deilig å ta med noe av sommerkvelden inn i drømmeland.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Sov godt i sommernatten

Foto: Beckers, Borge, Fantasi Interiør, Intag, Nordsjö, Pergo, Storeys, Tapethuset

Liker du sommernatten, er det en idé å innrede soverommet slik at det gir deg litt av stemningen hele året.

Sanselig og mykt

De varme, myke sommernettene byr på mange inntrykk og sanseopplevelser som kan gi inspirasjon til farger, mønster, form og materialer på soverommet. Sett deg ned og la tankene flyte. Da kommer assosiasjoner du kan spinne videre på og gi soverommet en ekstra touch av sommer.

Dele på Pinterest Iris på tapetet

Foto: Fantasi Interiør

IRIS: Et tapet som heter Iris Whisper setter fort fart i drømmene. Iris er i tillegg blomsten for tro, håp og renhet.

Dele på Pinterest Sommersoverom

Foto: Borge

DRØM: Sommernatten kan også være drømmen om det svalende, lette, luftige og myke. Rikelig med lette tekstiler i myke folder sender tankene mot bølgeskvulp og vindpust.

Rolig og dempet

Etter hvert som kvelden og natten siger på, dempes fargene. Duften av blomster, gress og trær virvler rundt og pirrer og gjør naturen nær og levende. Det kan være rasling av løv, langsomme bølgeskvulp eller svak musikk som blander seg med alt og forsvinner ut i ingenting. Det er langsomme rytmer og rolig og dempet tempo.

Dele på Pinterest Paneltapet

Foto: Storeys

PANEL: Sommernatten kan skapes med ulike mønstre og teksturer. Blant linputer, og med et stort blomstermotiv over hodet, sover du som en alv i gresset.

Dele på Pinterest Rosa soverom

Foto: Beckers

ROSA: Når solen har gått ned, er det grårosa og gråblå farger som kommer og omslutter oss. Varmt, mykt og rolig.

Dele på Pinterest Marmortapet på soverommet

Foto: Fantasi Interiør

MARMOR: Marmor virker svalende en litt for varm sommerkveld. Et marmormønstret tapet kan gi et lite drag av noe svalende inn i en lun natt.

Mange varianter

Det er bare å sette seg ned og leke med tankene, så kommer stemningene sigende på. Hva som gir den riktige stemningen, finnes det ikke bare ett svar på. Jeg har mine tanker og du dine, og slik kan det bli mange ulike løsninger på hva som er soverommet med sommernattsstemning.

Dele på Pinterest Lyst laminatgulv på soverommet

Foto: Pergo

RENT: Midt i nattemørket kan opplevelsen av noe luftig og rent komme. Et lyst laminatgulv virker rent og svalende. Og har du ikke natten rett utenfor vinduet, kan stemningen skapes med fototapet og ditt eget motiv.

Dele på Pinterest Blått soverom

Foto: Nordsjö

BLÅTT: For noen er sommernatten blå i mange forskjellige sjatteringer. Denim Blue som hovedfarge gir assosiasjoner til dongeri; trygt, bekvemt og varig.

Dele på Pinterest Myke tekstiler på soverommet

Foto: Tapethuset

MYKHET: Kanskje fornemmelsen av mykhet i kombinasjon med noe svalende er din sommernatt. En løsning er myke tekstiler og svale farger.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]