Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Sov godt i sommernatten

Selv på de vakreste sommernetter trenger vi søvn og hvile. Og tenk så deilig å ta med noe av sommerkvelden inn i drømmeland.

 • <b>BLOMSTER:</b> Her står kveldsvarmen fra den gule veggen, og spinnet av lette sommerblomster i dempede toner kan duve oss i søvn.

  Foto: Intag

 • <b>IRIS:</b> Et tapet som heter Iris Whisper setter fort fart i drømmene. Iris er i tillegg blomsten for tro, håp og renhet.

  Foto: Fantasi Interiør

 • <b>DRØM:</b> Sommernatten kan også være drømmen om det svalende, lette, luftige og myke. Rikelig med lette tekstiler i myke folder sender tankene mot bølgeskvulp og vindpust.

  Foto: Borge

 • <b>ROSA:</b> Når solen har gått ned, er det grårosa og gråblå farger som kommer og omslutter oss. Varmt, mykt og rolig.

  Foto: Beckers

 • <b>MARMOR:</b> Marmor virker svalende en litt for varm sommerkveld. Et marmormønstret tapet kan gi et lite drag av noe svalende inn i en lun natt.

  Foto: Fantasi Interiør

 • <b>PANEL:</b> Sommernatten kan skapes med ulike mønstre og teksturer. Blant linputer, og med et stort blomstermotiv over hodet, sover du som en alv i gresset.

  Foto: Storeys

Annonse
Annonse

Liker du sommernatten, er det en idé å innrede soverommet slik at det gir deg litt av stemningen hele året.

Sanselig og mykt

Iris på tapetet

IRIS: Et tapet som heter Iris Whisper setter fort fart i drømmene. Iris er i tillegg blomsten for tro, håp og renhet.
(Fantasi Interiør)

De varme, myke sommernettene byr på mange inntrykk og sanseopplevelser som kan gi inspirasjon til farger, mønster, form og materialer på soverommet. Sett deg ned og la tankene flyte. Da kommer assosiasjoner du kan spinne videre på og gi soverommet en ekstra touch av sommer.

Rolig og dempet

Paneltapet

PANEL: Sommernatten kan skapes med ulike mønstre og teksturer. Blant linputer, og med et stort blomstermotiv over hodet, sover du som en alv i gresset.
(Storeys)

Etter hvert som kvelden og natten siger på, dempes fargene. Duften av blomster, gress og trær virvler rundt og pirrer og gjør naturen nær og levende. Det kan være rasling av løv, langsomme bølgeskvulp eller svak musikk som blander seg med alt og forsvinner ut i ingenting. Det er langsomme rytmer og rolig og dempet tempo.

Mange varianter

Lyst laminatgulv på soverommet

RENT: Midt i nattemørket kan opplevelsen av noe luftig og rent komme. Et lyst laminatgulv virker rent og svalende. Og har du ikke natten rett utenfor vinduet, kan stemningen skapes med fototapet og ditt eget motiv.
(Pergo)

Det er bare å sette seg ned og leke med tankene, så kommer stemningene sigende på. Hva som gir den riktige stemningen, finnes det ikke bare ett svar på. Jeg har mine tanker og du dine, og slik kan det bli mange ulike løsninger på hva som er soverommet med sommernattsstemning.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]