Kategorier

Meny

Konto

Slik blir VVS Norden

Rørkjøp og VVS Eksperten vil skape Nordens største innkjøpsallianse av VVS-produkter.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Slik blir VVS Norden

Foto: Rørkjøp og VVS Eksperten

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rørkjøp-kjeden består av nærmere 400 selvstendige rørleggerbedrifter og VVS Eksperten har rundt 330, både med og uten butikk. Begge kjedene er landsdekkende. Nå har styrene i de to selskapene signert en allianseavtale som skal sørge for bedre innkjøpsbetingelser og priser.

Mer for mindre

– Formålet med dette samarbeidet er å oppnå bedre innkjøpsavtaler med alle våre grossister og leverandører. Det skal resulterere i større konkurransekraft og mer konkurransedyktige priser, sier administrerende direktør i Rørkjøp, Frank Olsen.

Størst i Norden

Daglig leder i VVS Eksperten, Jan Vang, forteller at gjennom innkjøpsalliansen VVS Norden, vil alle avtaler og kontrakter reforhandles.

– Hver for oss er vi som kjeder allerede store i markedet, men ved å samle vår strategi gjennom dette samarbeidet, vil vi ta en enda sterkere og tydeligere rolle i markedet. Målsetting er å bli Nordens største innkjøpsallianse for VVS-produkter, sier han.

Dele på Pinterest VVS Norden

Foto: Rørkjøp og VVS Eksperten

STØRST I NORDEN: Daglig leder i VVS Eksperten, Jan Vang, mener den nye innkjøpsalliansen kan bli Nordens største innkjøpsallianse for VVS-produkter.

Godt nytt for alle

Frank Olsen i Rørkjøp mener samarbeidet mellom Rørkjøp og VVS Eksperten vil gi vesentlig bedre pris på volumkjøp, kapital- og skaffevarer.

– Det vil både nåværende og nye medlemmer nyte godt av. Dette gir jo en slagkraft og tyngde i markedet som vil gjøre forhandlinger og innkjøp mer effektivt, sier han og understreker at kjedenes medlemmer og eiere vil oppleve svært få endringer utover bedre avtaler og lavere priser.

Dele på Pinterest Rørkjøp og VVS Eksperten

Foto: Rørkjøp

INNKJØPSGIGANT: (t.v.) Frank Olsen i Rørkjøp og Jan Vang i VVS Eksperten har dannet VVS Norden. De skal samarbeide om innkjøp i milliardklassen til sine respektive kjeder.

Uavhengige kjeder

– Vi vil også i fremtiden jobbe videre som to uavhengige kjeder. Hverdagen til våre medlemmer vil være lik, kjedetilknytningen den samme, men prisene bedre. Dette er vinn-vinn for alle parter!

VVS Norden

Rørkjøp og VVS Eksperten er to av Norges største rørleggerkjeder som samlet har
ca. 2 mrd NOK i årlig innkjøpsvolum. Rørkjøp-kjeden består av nærmere 400 selvstendige rørleggerbedrifter og VVS Eksperten har rundt 330, både med og uten butikk. Begge kjedene er landsdekkende. Gjennom innkjøpsalliansen VVS Norden, er målsetting å bli Nordens største innkjøpsallianse av VVS-produkter. Utover innkjøpsalliansen VVS Norden, vil Rørkjøp og VVS Eksperten jobbe videre som to uavhengige kjeder.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]