Kategorier

Meny

Konto

Siste mote innen fliser

Hva med fliser som ser ut som treparkett? Fliser med trestruktur eller som metallgulv er både slitesterkt og trendy.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Siste mote innen fliser

Foto: Produsenten

Mange ulike overflater

Trendy fliser er ikke nødvendigvis ensfarget i sort, hvitt eller grått. Når det snakkes om flisemotene for 2009 tas det frem storblomstrete fliser, og metallignende overflater og fliser med levende trestruktur. Som vi ser innen trendene på tapet, finnes også de putelignende overflatene i ulike, spenstige farger på flisene. - Vi følger ikke andres nyheter og trender, men vi skaper våre egne trender. Vi bytter ut ganske mye i katalogen og utstillingen hvert år, men tidligere fliskolleksjoner finnes som regel i sortimentet, forteller butikksjef i Norge Patrik Bjørklund.

Store fliser

Flisene som ser ut som parkettgulv kommer i staver slik som en vanlig treparkett og har også tilnærmet dimensjonene, med opptil 19,4x79,4 centimeter.  - Det er store fliser som gjelder! Store plater på vegg og gulv gir et rent og elegant inntrykk. Big is beautiful, sier Ragnhild Heering, sortimentsansvarlig for Höganäs Byggkeramikk.

Enkelt å forandre utseendet

Såfremt det ikke er våtsoner eller fuktskader i rommet, kan nye fliser legges oppå eksisterende flisene. Å legge fliser er slett ingen heksekunst hvis en bare er nøyaktig. Hvis en lurer på om effekten av varmekablene svekkes ved å legge et nytt lag med fliser på toppen, så sjekk gjerne med en kyndig håndverker. I mange tilfeller svekkes nemlig ikke effekten ved å legge et nytt lag med fliser på toppen av de gamle flisene. Mange av nyhetene innen fliser er for øvrig frostsikre og kan like godt brukes utendørs.

Mer informasjon


LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]