IFI logo
Se flere bilder
Rustikt tregulv av keramisk flis

Foto: Höganäs

Rustikt tregulv av keramisk flis

Drømmer du om et unikt og rustikt tregulv som gir rommet det lille ekstra? Ta en tur til flisbutikken! Der kan du finne keramiske fliser som ser like naturlige ut som ekte tre - og som gir rommet et unikt og eksklusivt utseende.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rustikke tregulv er definitivt i vinden for tiden. Bred plank, med en litt røff overflatestruktur som både kan sees og føles, gir et unikt og varmt interiør, der gulvet spiller en fremtredende rolle i rommet. De keramiske flisene Xilema er flisverdenens svar på dette.

Naturtro

- Flisene er til forveksling lik ekte tre og finnes i fem ulike farger, og har til og med struktur i overflaten akkurat som et rustikt gulvbord, sier Patrik Björklund, butikksjef hos Höganäs i Oslo.

Flisene er å få i fem ulike farger; Frassino, Larice, Castagno, Wenghè, og Ciliegio. Det lages staver i to størrelser: 13 cm x 80 cm samt 20 cm x 80 cm, som kan legges i rette mønstre og fiskebeinsmønstre. De kan fritt kombineres med hverandre eller brukes hver for seg til et svært naturtro resultat. Til kolleksjonen hører også en sokkelflis som kan brukes istedenfor vanlig gulvlist for å gi et ekstra eksklusivt og gjennomført gulv.

Varme gulv

Flisene er 9,5 mm tykke og kan gjerne legges oppå varmekabler, slik at gulvet føles ekstra varmt og hyggelig å gå på.

Den matte overflaten er meget slitesterk, og flisene er godt egnet til å benyttes på både gulv og vegg i rom med høy gangtrafikk, slik som kjøkken, gang og stuer. De er også frostsikre og kan brukes på fasader, terrasser, uterom, utvendige trapper og i entréer. Flisene inngår i produsentens Eco-Collection, og er miljøvennlig alternativ.

Mer informasjon:

Höganäs

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.