Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Sandig kamelfarge trend for 2020

cloud_download
fullscreen
  • Sandig kamelfarge trend for 2020

    Foto: Flügger

  • <b>KOMBINASJONER:</b> Sammen med «Soft Fall» presenteres både lyse og mørke farger i seks ulike paletter.

    Foto: Flügger

  • <b>FORANDRING:</b> Den sand- og kamelfargede interiørfargen forandres med lyset i rommet.

    Foto: Flügger

Varme, brente farger vil prege interiøret i 2020. Det mener Flügger, som har utviklet fargen «Soft Fall» som sin Årets Farge for det kommende året.

Annonse
Soft Fall Årets Farge

KOMBINASJONER: Sammen med «Soft Fall» presenteres både lyse og mørke farger i seks ulike paletter.
camera_alt (Flügger)

«Soft Fall» l er en fargenyhet fra Flügger for 2020, som presenteres sammen med tre mørke paletter og tre lyse.

– Vi nordmenn elsker oppussing og blir stadig mer modige i fargevalgene våre. Flere og flere har utforsket både blånyansene og de grønne tonene som i stor grad har preget dette tiåret, og vi er glade for å se at farger også vil prege året 2020, sier Susanne Dahl hos Flügger Farve.

Mørkere interiører

Fargene for det kommende året trekker mer mot varme, nesten brente nyanser, og ofte er de hakket mørkere enn vi har sett tidligere. 

– Mange går bort fra det hvite, grå og kalde. Det er generelt et fokus på at hjemmet skal oppleves rolig, avslappende og lunt, sier hun.

Fargenyheten IN-893 «Soft Fall» er en sandig kamelfarge. En varm og lun farge med en unik dybde som endrer seg i ulike lyssettinger. Fargen er utviklet i samarbeid med influenseren Lene Orvik.

Kombinasjonsmuligheter

Soft Fall fra Flügger

FORANDRING: Den sand- og kamelfargede interiørfargen forandres med lyset i rommet.
camera_alt (Flügger)

For å gjøre det enkelt å bruke «Soft Fall», presenteres den sammen med ulike paletter med kompletterende farger som brukes som kontrast eller aksentfarger. Du som liker mørke farger, finner fine fargekombinasjoner med andre brente toner, grå og grønne farger eller blåtoner i palettene «Burnt Fall», «Natural Green» og «Dark Embrace».

For deg som heller mot lysere interiører finner duse, beige nyanser i paletten «Sunday Moment», lyse nyanser som heller mot det grønne og grå i paletten «Soft Shadow» og andre lys kombinasjonsfarger i «Beige Marble». I alle paletter inngår den hvite fargen IN-745 «Morning View» som alltid kan kombineres med «Soft Fall».

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]