Kategorier

Meny

Konto

Rødmen brer seg i interiørene

Rødt er en tydelig farge i trendutstillingen på messen Nordic Living på Lillestrøm. Den er toneangivende for hva vi vi se i interiørbutikkene framover.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Rødmen brer seg i interiørene

Foto: Siren Lauvdal/Nordic Living, Chera Wetman/ifi.no, BjørgOwren/ifi.no, Beckers, Borge, Butinox, GreenApple

Nordic Living på Lillestrøm er den store innkjøpsmessen for de som velger ut varer til interiørforretningene over det ganske land. Her legges føringer for hvordan vi pynter hjemmene våre framover; det bestilles småmøbler, puter, pyntegnestander og annet props. Fargene og produktene som vises i trendutstillingen er ganske sikkert med på å påvirke hva som velges.

Dele på Pinterest Rødt på Nordic Living 2019

Foto: Siren Lauvdal/Nordic Living

LIVING: I inspirasjonsutstillingen er det mer fokus på rødt, og nyansene varierer fra lys støvet rosa, til dyp burgunder over til oransje.

Forandring fryder

Tema for utstillingen er Embraceing Change. Oversetter vi litt fritt så handler det om at forandring fryder. Foredrag er en viktig del av en slik messe, og her snakker mange om at forandring er positivt; da er vi levende og i utvikling. Interiøret må også forandres. Og forandringen vi blir invitert til er blant annet å ta mer rødt inn i hjemmet.

Dele på Pinterest Nordic Living 2019

Foto: Siren Lauvdal/Nordic Living

UTVIKLING: Utstillingens hovedtema var utvikling, og en del av utviklingen er at vi forandrer og vil omgi oss med nye ting og nye farger.

Trendy og brukervennlig

Både i inspirasjonsutstillingen og i trendforedrag får vi innblikk i hvilke farger, materialer og fargekombinasjoner som er aktuelle nå. Blått, som har solgt bra lenge, er fortsatt med, men det er de varme rødtonene, godt akkompagnert av gult, som ruler.

Inspirasjonsutstillingen er kuratert av Aina Sollie Steen, som er både interiørdesigner og billedkunstner. I utstillingen settes konkrete produkt inn i helhet som speiler tendenser i tiden.

Dele på Pinterest Rødt og gult interiør

Foto: Chera Westman/ifi.no

OKER: Det rødlige troner ikke alene, de kobles ofte sammen med sennepsgult, honninggult, strågult og andre gråbrune gulnyanser.

Varme er trendy

De røde signalene fra messen Nordic Living er helt i tråd med det vi ser på de internasjonale messene; fargene blir varmere og tydeligere, og farge er ikke bare et dekorelement. Legg merke til at objektene ikke vises mot hvit bakgrunn. Nå er det fram med matchende farger på saker, ting og alle flater, satt sammen i en harmonisk helhet. En kjapp titt på tekstiler, tepper, fargekart og tapetkolleksjoner viser samme tendens.

Dele på Pinterest Rødt mønstret tapet

Foto: Borge

DAWN er et nytt tapetet fra Borge. Selv i gråvær kan en kjenne varme fra soloppgangen med en slik ramme rundt frokosten.

Dele på Pinterest Rosa tapet

Foto: Storeys

TAKTILT: Rosa en viktig og tidsriktig farge som finnes med i de fleste trendpalettene. Tapetet Nuanses fra Soreys har en overflate som ser flettet ut. Helt i tråd med tidens taktile trend.

Dele på Pinterest Rødfarger i interiør

Foto: Butinox

MALING: Butinox satser på flere rødtoner i sitt siste fargekart, gjerne kombinert med blått som kontrast. Veggen er malt med Butinox Stue&Sov Matt, farge 5926 Frappe. Bordet malt med Quick Bengalakk farge 5933 Årgang.

Dele på Pinterest Tekstiler rosa

Foto: Bjørg Owren/ifi.no

UTENDØRS: Også utendørs ruster vi oss med rosa; pleddet fra italenske Maria Flora er laget for utebruk og motstandig mot fukt. Tapetet er fra Textured Walls fra Harlequin, begge føres av Tapethuset.

Dele på Pinterest Grått og rosa

Foto: Green Apple

GRÅTT: I kolleksjonen Flavorpaper for Arte fant vi dette toppaktuelle tapetet. Rock opp bakgrunn til den grå sofaen. Grafiske mønster er hot, og her er farger som henter opp det grå og tar opp de nye røde/rosa nyansene. Tapetet føres av Green Apple

Dele på Pinterest Kombinasjoner av rødt og rosa

Foto: Beckers

KONTRASTER: Kombinasjonsmulighetene er mange, og hver og en av oss kan finne vår egen favoritt. Beckers kombinerer rødt med grønt. Fargene her er Inpulsiv, Passion og Salvia.

Dele på Pinterest Kombinere rødt, rosa og blått

Foto: Butinox

FARGEKAKE: I sitt nye fargekart kommer Butinox med gode kombinasjonsideer til de ulike rødtonene.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]