Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Rødmen brer seg i interiørene

Rødt er en tydelig farge i trendutstillingen på messen Nordic Living på Lillestrøm. Den er toneangivende for hva vi vi se i interiørbutikkene framover.

 • <b>LIVING:</b> I inspirasjonsutstillingen er det mer fokus på rødt, og nyansene varierer fra lys støvet rosa, til dyp burgunder over til oransje.

  Foto: Siren Lauvdal/Nordic Living

 • <b>UTVIKLING:</b> Utstillingens hovedtema var utvikling, og en del av utviklingen er at vi forandrer og vil omgi oss med nye ting og nye farger.

  Foto: Siren Lauvdal/Nordic Living

 • <b>OKER:</b> Det rødlige troner ikke alene, de kobles ofte sammen med sennepsgult, honninggult, strågult og andre gråbrune gulnyanser.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • <b>DAWN</b> er et nytt tapetet fra Borge. Selv i gråvær kan en kjenne varme fra soloppgangen med en slik ramme rundt frokosten.

  Foto: Borge

 • <b>TAKTILT:</b> Rosa en viktig og tidsriktig farge som finnes med i de fleste trendpalettene. Tapetet Nuanses fra Soreys har en overflate som ser flettet ut. Helt i tråd med tidens taktile trend.

  Foto: Storeys

 • <b>UTENDØRS:</b> Også utendørs ruster vi oss med rosa; pleddet fra italenske Maria Flora er laget for utebruk og motstandig mot fukt. Tapetet er fra Textured Walls fra Harlequin, begge føres av Tapethuset.

  Foto: Bjørg Owren/ifi.no

Annonse
Annonse
Rødt på Nordic Living 2019

LIVING: I inspirasjonsutstillingen er det mer fokus på rødt, og nyansene varierer fra lys støvet rosa, til dyp burgunder over til oransje.
(Siren Lauvdal/Nordic Living)

Nordic Living på Lillestrøm er den store innkjøpsmessen for de som velger ut varer til interiørforretningene over det ganske land. Her legges føringer for hvordan vi pynter hjemmene våre framover; det bestilles småmøbler, puter, pyntegnestander og annet props. Fargene og produktene som vises i trendutstillingen er ganske sikkert med på å påvirke hva som velges.

Forandring fryder

Tema for utstillingen er Embraceing Change. Oversetter vi litt fritt så handler det om at forandring fryder. Foredrag er en viktig del av en slik messe, og her snakker mange om at forandring er positivt; da er vi levende og i utvikling. Interiøret må også forandres. Og forandringen vi blir invitert til er blant annet å ta mer rødt inn i hjemmet.

Nordic Living 2019

UTVIKLING: Utstillingens hovedtema var utvikling, og en del av utviklingen er at vi forandrer og vil omgi oss med nye ting og nye farger.
(Siren Lauvdal/Nordic Living)

Trendy og brukervennlig

Rødt og gult interiør

OKER: Det rødlige troner ikke alene, de kobles ofte sammen med sennepsgult, honninggult, strågult og andre gråbrune gulnyanser.
(Chera Westman/ifi.no)

Både i inspirasjonsutstillingen og i trendforedrag får vi innblikk i hvilke farger, materialer og fargekombinasjoner som er aktuelle nå. Blått, som har solgt bra lenge, er fortsatt med, men det er de varme rødtonene, godt akkompagnert av gult, som ruler.

Inspirasjonsutstillingen er kuratert av Aina Sollie Steen, som er både interiørdesigner og billedkunstner. I utstillingen settes konkrete produkt inn i helhet som speiler tendenser i tiden.

Varme er trendy

De røde signalene fra messen Nordic Living er helt i tråd med det vi ser på de internasjonale messene; fargene blir varmere og tydeligere, og farge er ikke bare et dekorelement. Legg merke til at objektene ikke vises mot hvit bakgrunn. Nå er det fram med matchende farger på saker, ting og alle flater, satt sammen i en harmonisk helhet. En kjapp titt på tekstiler, tepper, fargekart og tapetkolleksjoner viser samme tendens.

Rødt mønstret tapet

DAWN er et nytt tapetet fra Borge. Selv i gråvær kan en kjenne varme fra soloppgangen med en slik ramme rundt frokosten.
(Borge)

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]