Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Lys opp toalettbesøket

Nå kommer toalettmodulen Geberit Monolith Plus med både lys og luktavsug. Mens lyset gir en spennende design, fjerner et keramisk filter vond lukt fra baderommet.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Lys opp toalettbesøket

Foto: Produsenten

Geberit Monolith baderomsmoduler kompletterer det stilbevisste utseendet perfekt.

I toalettmodulen Geberit Monolith Plus er skandinavisk design supplert med unike funksjoner som lys, luktavsug og en elektronisk souft-touch skyllknapp.

Fjerner vond lukt

Produktnavnet Geberit Monolith Plus viser til vannbeholderen, sisternen som brukes til å skylle ned i toalettet.

Den passer bak alle typer veggmontert og gulvstående toalett.

– Både det at toalettmodulen har fått lys og luktavsug er nyheter. Ingen av delene har vært på noen Geberit Monolith tidligere, sier Wenche Sydhagen, markedskoordinator i Geberit.

Hun synes likevel nyheten om luktavsug er den største.

– Foruten et elegant design er det at den fjerner vond lukt, det beste. Luktavsuget starter når du kommer inn på toalettet, sier hun.

Toalettmodulen har et innebygdt luktavsug, som hindrer vond lukt i å spre seg i rommet. Lukten suges så ut av toalettskålen og et keramisk filter renser deretter luften før den sendes tilbake i rommet som ren og luktfri.

Dele på Pinterest Wenche Sydhagen i Geberit.

Wenche Sydhagen i Geberit.

Annonse

Lys i natten

Baderommet er ikke som det en gang var. Nordmenn piffer nå opp badet med både duftoljer og lys. I et moderne bad glir den nye toalettmodulen naturlig inn.

At baderomsmodulen har lys i syv forskjellige farger gjør den ikke mindre trendy.

LED-lysene kommer i fargene varmhvitt, kaldhvitt i tillegg til rosa, lyseblått, grønt, gulgrønn og oransje. Lyset er i øverste del og lyser opp langs veggen.

Du kan selv velge hvilket lys du vil ha på til enhver tid. Still for eksempel inn en varm nyanse til ømfintlige øyne i mørke nattetimer.

– Det er designmessig veldig stilfullt. Lyset slår seg på når du kommer inn i baderommet. Det vil være praktisk om natten, så slipper du å lete etter lysbryteren, sier Sydhagen og legger til; det er valgfritt om en vil ha lyset på eller ikke.

Foruten lyset bak modulen, kommer glassflaten foran i tre ulike farger. Den leveres i to ulike høyder, henholdsvis 101 cm og 114 cm.

– Fargene er hvit, sort og umbra. Umbra er en veldig stilig brunfarge, sier Sydhagen.

Dele på Pinterest Pulserende lys viser at luktavsuget har startet.

Pulserende lys viser at luktavsuget har startet.

Elegant knapp

Den nye toalettmodulen er også utstyrt med en spesiell skylleknapp. Etter toalettbesøket startes et enkelt- eller dobbelt-skyll med en lett berøring på soft-touch skyllknappen.

– Knappen har innebygd elektronikk som gjør at den er like lett å trykke på som på en smarttelefon, sier markedskoordinatoren.

Rundt modulen går en aluminiumprofil, der trykknappen ligger på toppen.

Skyllknappen er diskré plassert på modulen for å bevare glassflatens stilrene og minimalistiske design.

Dele på Pinterest Soft-touch knappen er nederst til høyre.

Soft-touch knappen er nederst til høyre.

Rask endring

Geberit Monolith Plus er perfekt å kombinere med Geberits dusjtoaletter. Deres nyeste dusjtoalett heter Geberit AquaClean Sela.

– Skal du renovere badet ditt og ha en innebygd sisterne med det arbeidet det medfører, er dette et godt alternativ både i forhold til kostnader og tiden det tar. Installasjon av Geberit Monolith Plus er gjort i løpet av få timer, og gir en rask oppgradering av badet, sier Sydhagen.

Dele på Pinterest Geberit AquaClean Sela, gulvstående modell.

Geberit AquaClean Sela, gulvstående modell.

For mer informasjon:

Geberit Monolith Plus

Geberit AquaClean

Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]