Kategorier

Meny

Konto

Gi badet et lite ansiktsløft

De fleste innbygde, vegghengte toaletter leveres med en vanlig hvit betjeningsplate. - Men hvorfor ikke bytte til noe lekkert i glass eller børstet stål? Det er enkelt å gi badet et lite ansiktsløft, sier Wenche Sydhagen i Geberit.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Gi badet et lite ansiktsløft

Foto: Produsenten, Guri Haram/ifi.no

Betjeningsplaten er det eneste brukeren ser av sanitærinstallasjonen ved en vegghengt, innbygget toalett.

De aller fleste velger en enkelt hvit betjeningsplate av plast. Men betjeningsplatene finnes i en lang rekke design i ulike materialer, farger og overflatebehandlinger. Og det er en smal sak å bytte i etterkant, sier Wenche Sydhagen, markedskoordinator i Geberit, som er ledende leverandør av systemer for innbyggingstoaletter i Norge.

Flere design

Geberit betjeningsplater lages av slitesterke og aldringsbestandige materialer, med plast- , metall eller glassoverflater i ulike farger. De vanligste modellene Sigma 20 og Sigma 50 finnes i hvitt, sort, brunt og børstet rustfritt stål og i kombinasjoner av disse i platen og trykknappene.

 Et bredt spekter av designløsninger gir deg estetisk frihet til å gi badet et mer luksuriøst preg, sier Wenche Sydhagen.

Du kan selv bytte betjeningsplate etter montering, og gi badet et aldri så lite ansiktsløft.

Det er bare å løfte på platen og vippe den ned. Du får en enkel veiledning der du kjøper den nye platen. Det anbefales, sier hun.

 

Dele på Pinterest Wenche Sydhagen i Geberit.

Wenche Sydhagen i Geberit.

Mer informasjon:

Geberit

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]