Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Gi badet et lite ansiktsløft

De fleste innbygde, vegghengte toaletter leveres med en vanlig hvit betjeningsplate. - Men hvorfor ikke bytte til noe lekkert i glass eller børstet stål? Det er enkelt å gi badet et lite ansiktsløft, sier Wenche Sydhagen i Geberit.

 • Å bytte betjeningsplate til det innbygde toalettet, er en enkel måte å gi badet et lite løft. Betjeningsplaten finnes i flere design og farger.

  Foto:

 • Sigma 50 har to spylknapper som frigjør stor eller liten mengde vann. Denne modellen har hvitmetallplate og knapper i børstet metall.

  Foto:

 • Betjeningsplaten Sigma 50 finnes i flere farger og utførelser - her helt i børstet metall.

  Foto:

 • Sigma 20 er en vanlig type betjeningsplate for innbygde toaletter. Den finnes i flere design og kan enkelt skiftes ut.

  Foto:

 • Wenche Sydhagen anbefaler å bytte ut betjeningsplaten for enkel fornyelse på baderommet.

  Foto:

Annonse
Annonse

Betjeningsplaten er det eneste brukeren ser av sanitærinstallasjonen ved en vegghengt, innbygget toalett.

De aller fleste velger en enkelt hvit betjeningsplate av plast. Men betjeningsplatene finnes i en lang rekke design i ulike materialer, farger og overflatebehandlinger. Og det er en smal sak å bytte i etterkant, sier Wenche Sydhagen, markedskoordinator i Geberit, som er ledende leverandør av systemer for innbyggingstoaletter i Norge.

Flere design

Wenche Sydhagen i Geberit.

Wenche Sydhagen i Geberit.

Geberit betjeningsplater lages av slitesterke og aldringsbestandige materialer, med plast- , metall eller glassoverflater i ulike farger. De vanligste modellene Sigma 20 og Sigma 50 finnes i hvitt, sort, brunt og børstet rustfritt stål og i kombinasjoner av disse i platen og trykknappene.

 Et bredt spekter av designløsninger gir deg estetisk frihet til å gi badet et mer luksuriøst preg, sier Wenche Sydhagen.

Du kan selv bytte betjeningsplate etter montering, og gi badet et aldri så lite ansiktsløft.

Det er bare å løfte på platen og vippe den ned. Du får en enkel veiledning der du kjøper den nye platen. Det anbefales, sier hun.

 

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Geberit

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]