Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Lekkert med uteteppe på terrassen

Det finnes tepper som kan ligge på terrassen hele året. Utetepper er både praktisk og pynter opp på plattingen.

 • <b>PASSER PERFEKT:</b> - Vi tilpasser teppene og syr kanter slik at teppene passer perfekt på terrassen, sier Bjørn Musum hos Musum Interiør i Trondheim. (Foto: Bjørg Owren/ifi.no)

  Foto:

 • <b>STEMNING:</b> Tapethuset tilbyr, gjennom Maria Flora, både tepper i rolige nøytrale farger, samt tepper i farger som spriter opp uteplassen. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

  Foto:

 • <b>UTELIV:</b> Tepper og tekstiler pynter opp på terrassen, og bringer liv til uteplassen. Her er teppet «Zakura» fra Golvabia. (Foto: Golvabia)

  Foto:

 • <b>UTEN FUKT:</b> Tepper med perforert bakside gjør at vannet kan slippe gjennom. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

  Foto:

 • <b>FORDELER:</b> Det er mange fordeler med et uteteppe. Det gjør blant annet at underlaget ikke blir varmt for bare føtter. (Foto: Musum Interiør)

  Foto:

 • <b> Teppet Nature fra Golvabia er såkalt "weathersafe". Det betyr at det trygt kan brukes utendørs. (Foto: Golvabia)" title="Lekkert med uteteppe på terrassen">

  Foto:

Annonse
Annonse
Uteteppe på terrassen

UTELIV: Tepper og tekstiler pynter opp på terrassen, og bringer liv til uteplassen. Her er teppet «Zakura» fra Golvabia. (Foto: Golvabia)

Tepper på terrassen er pent og praktisk. På en stor terrasse vil et teppe samle utemøblene inn i en lun sone. Akkurat slik et salongteppe gjør inne i stuen. En annen fordel med tepper ute er at fliser ikke blir for varme for bare føtter. Med andre ord: Tepper på terrassen er trygt og lekkert. 

LES OGSÅ: Tipsene du trenger til uteplassen.

Velger kvalitet

– Det finnes mange løsninger for folk som vil ha tepper ute. Noen velger billig nålefilt eller tuftet kunstgress med høyt strå som ser ut som gress. Trenden nå er at folk vil ha skikkelige tepper ute. Vi selger tepper på rull i fire meter bredde som er et vevd produkt i gjennomfarget polypropolen. Det garnet tåler sollys og kan ligge ute hele året, forteller Bjørn Musum hos Musum Interiør i Trondheim. 

Utetepper til uteplassen

STEMNING: Tapethuset tilbyr, gjennom Maria Flora, både tepper i rolige nøytrale farger, samt tepper i farger som spriter opp uteplassen. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

For lengre levetid

Teppe som tåler vann

UTEN FUKT: Tepper med perforert bakside gjør at vannet kan slippe gjennom. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

For de som vil ha et uteteppe i mange år, anbefaler Musum å rulle det sammen når vinteren kommer.

– Ikke fordi teppet ikke tåler norske vintre, men fordi det ofte er mye skitt i nedbøren og teppene blir tilsmusset. På en annen side er det lett å gjøre slike tepper rene. Det er bare å tørke av flekker, sier han. 

Finere uterom

Musum Interiør har et stort utvalg i tepper som tåler utebruk og de tilbyr kundene å lage tepper etter kundens mål.

– Vi tilpasser teppene og syr kanter slik at teppene passer perfekt på terrassen. Vi erfarer at nordmenn bruker mer penger på uterommet. Vi velger stadig dyrere møbler og vil gjerne ha det like fint ute som inne. Et skikkelig uteteppe vil løfte uterommet til nye høyder, sier Bjørn Musum. 

Tilpasse uteteppe

PASSER PERFEKT: - Vi tilpasser teppene og syr kanter slik at teppene passer perfekt på terrassen, sier Bjørn Musum hos Musum Interiør i Trondheim. (Foto: Bjørg Owren/ifi.no)

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]