Kategorier

Meny

Konto

Lekkert med uteteppe på terrassen

Det finnes tepper som kan ligge på terrassen hele året. Utetepper er både praktisk og pynter opp på plattingen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Lekkert med uteteppe på terrassen

Foto: Bjørg Owren/ifi.no, Mari Rosenberg/ifi.no, Musum Interiør, Golvabia

Tepper på terrassen er pent og praktisk. På en stor terrasse vil et teppe samle utemøblene inn i en lun sone. Akkurat slik et salongteppe gjør inne i stuen. En annen fordel med tepper ute er at fliser ikke blir for varme for bare føtter. Med andre ord: Tepper på terrassen er trygt og lekkert. 

LES OGSÅ: Tipsene du trenger til uteplassen.

Dele på Pinterest Uteteppe på terrassen

UTELIV: Tepper og tekstiler pynter opp på terrassen, og bringer liv til uteplassen. Her er teppet «Zakura» fra Golvabia. (Foto: Golvabia)

Velger kvalitet

– Det finnes mange løsninger for folk som vil ha tepper ute. Noen velger billig nålefilt eller tuftet kunstgress med høyt strå som ser ut som gress. Trenden nå er at folk vil ha skikkelige tepper ute. Vi selger tepper på rull i fire meter bredde som er et vevd produkt i gjennomfarget polypropolen. Det garnet tåler sollys og kan ligge ute hele året, forteller Bjørn Musum hos Musum Interiør i Trondheim. 

Dele på Pinterest Utetepper til uteplassen

STEMNING: Tapethuset tilbyr, gjennom Maria Flora, både tepper i rolige nøytrale farger, samt tepper i farger som spriter opp uteplassen. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

For lengre levetid

For de som vil ha et uteteppe i mange år, anbefaler Musum å rulle det sammen når vinteren kommer.

– Ikke fordi teppet ikke tåler norske vintre, men fordi det ofte er mye skitt i nedbøren og teppene blir tilsmusset. På en annen side er det lett å gjøre slike tepper rene. Det er bare å tørke av flekker, sier han. 

Dele på Pinterest Teppe som tåler vann

UTEN FUKT: Tepper med perforert bakside gjør at vannet kan slippe gjennom. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

Finere uterom

Musum Interiør har et stort utvalg i tepper som tåler utebruk og de tilbyr kundene å lage tepper etter kundens mål.

– Vi tilpasser teppene og syr kanter slik at teppene passer perfekt på terrassen. Vi erfarer at nordmenn bruker mer penger på uterommet. Vi velger stadig dyrere møbler og vil gjerne ha det like fint ute som inne. Et skikkelig uteteppe vil løfte uterommet til nye høyder, sier Bjørn Musum. 

Dele på Pinterest Tilpasse uteteppe

PASSER PERFEKT: - Vi tilpasser teppene og syr kanter slik at teppene passer perfekt på terrassen, sier Bjørn Musum hos Musum Interiør i Trondheim. (Foto: Bjørg Owren/ifi.no)

Mer informasjon:

Musum Interiør

 

Golvabia

INTAG

Tapethuset

Teppeabo

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]