Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Legging av linoleum

Se alle artikler om legging av linoleumsgulv!

Artikler

Parkett, laminat, vinyl, linoleum, gummi, kork, tepper og teppefliser – alle disse gulvvariantene stiller krav til underlaget de legges på.

Med hjelp av en profesjonell håndverker, en nyutviklet gulvlakk og en bærbar UV-lampe kan du ta i bruk ditt nylakkerte gulv straks etter at behandlingen er avsluttet.

Linoleumen er 150 år. Nesten symbolsk for det bærekraftige materialet er at den nye kolleksjonen inneholder spor av både fortid og fremtid. Gulvmaterialet er godt egnet for alle tørre rom i boligen - og stadig flere velger det i stuen.

Gulv med innbygget støtdemping gjør kokkeleringen til en behagelig opplevelse også for beina! Harde gulv kan gjøre vondt for knær og rygg når vanlige kjøkkenaktiviteter som baking og matlaging og den etterfølgende oppvasken medfører mye ståing.

De er ofte betegnet som de halvhårde gulvbelegg - vinyl og linoleum, hvor vi på den ene side av skalaen finner de mykere tepper og på den andre de hardere parkett og laminat. Den verdensledende gulvmessen Domotex i Hannover viste at den innovative utvikling fortsetter på både vinyl- og linoleumsgulv.

Linoleum kan legges på alle gulv, unntatt gulv i våtrom. Legg matter i inngangspartier som tar av for det meste av skitten. Vaskevoksen som brukes på linoleum vil ikke ta godt nok vare på gulvbelegget hvis du vasker ofte med mye vann. Velg gjerne matter som står i stil til linoleumen.

Linoleum krever jevne, tørre og rene underlag. Sjekk fuktighetsforholdene hvis gulvet ligger rett på mark. Linoleum kan legges på tørre betonggulv som er sparklet og slipt. Alle plategulv og tregulv må sparkles i skjøtene. Spiker skal dores, men ikke sparkles.

Finn din nærmeste