Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Den globale linoleumskolleksjon

Gulvkonsernet Forbo er verdensleder på linoleum med fabrikker i Nederland og Skottland, det vil si halvparten av linoleumsfabrikkene i drift i dag.

cloud_download
fullscreen
  • Den nye Marmoleum Global 2 presentert på gulvmessen i Hannover.

    Foto:

  • Linoleum for Forbo betyr et spesielt stort utvalg i farger og kombinasjonsmuligheter.

    Foto:

  • Marmoleum leveres også i en click-variant. Her Gøran Holmér fra Forbo.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Forbo Flooring i Norge har en markedsandel på ca. 70 prosent her i landet på linoleum.

Gulvløsninger av linoleum er sterkt knyttet til prosjektmarkedet, til offentlige miljø som sykehus, skoler, kontorer, kjøpesentra og til en viss grad også i boligprosjekter. Linoleum er et naturlig og veldig slitesterkt gulvbelegg som kan vare i tiår etter tiår med riktig behandling.

Forbo kom i 2001 med sin store Marmoleum Global 1-kolleksjon. På årets gulvmesse Domotex i Hannover presenterte Forbo oppfølgeren Global 2, som i mellomtiden, i 2004, også kom med kolleksjonen Colourful Greys.

Forbo har produsert linoleum i over 100 år, men Marmoleum Global 2 er den mest komplette kolleksjonen når det gjelder mønstre, farger og egenskaper. Hovedkolleksjonen er igjen delt inn i forskjellige designserier; Real, Dual, Vivace og Walton. En helt ny serie er den ikke-marmorerte Piano.

Vedlikeholdskostnader på gulvbelegg overgår ganske raskt selve gulvinvesteringen, så også med linoleum. På Global 2-kolleksjonen har Forbo lansert et nytt toppsjikt - Topshield - en vannbasert finish bestående av en sterk grunning og et topplag med høy bestandighet mot slitemerker. Alt dette for enda bedre å bevare et pent utseende.

Oppdatert: 09.07.2014  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]