Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

150 år med bærekraftig gulv

  •  
  •   Publisert:
Linoleum oppfyller høye miljøstandarder og er godkjent av flere miljømerker som eksempelvis Svanen.   Forbo Flooring
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Linoleum er 150 år, og som alt annet har ting forandret seg siden den gang den ble lansert. En av nyvinningene siden linoleum først kom på markedet er Marmoleum Click.

De senere årene har man fått øynene opp for Marmoleum Click. Dette er et klikkgulv som lett kan settes sammen uten at en har spesiell erfaring. Her kan du velge mellom paneler eller fliser i hele 21 spreke farger, slik at du selv kan sette sammen ditt drømmegulv!

Miljøvennlig linoleum

Miljøvennlig linoleum

Linoleum er et økologisk gulvbelegg som består av råmaterialene linolje, harpiks, tremel, kork og miljøvennlige pigmenter. Det oppfyller høye miljøstandarder og er godkjent av flere miljømerker som eksempelvis Svanen.

Siden linoleum nærmest utelukkende består av naturlig råmaterialer, er det veldig lett å resirkulere.

Nye farger

Enten du pusser opp eller bare er lei det gamle gulvet ditt, er linoleum med klikksystem en enkel måte å få et moderne og miljøvennlig gulv på.

I august lanseres Forbo Marmoleum Click i åtte helt nye farger, slik at du har enda flere valgmuligheter når du skal finne ditt drømmegulv. Fire av fargene vil finnes både som fliser og plank, mens de øvrige fire leveres kun som fliser.

Slitebestandig og enkelt

Linoleum er et slitesterkt og et enkelt vedlikeholdt gulv. Marmoleum Click er en enkel måte for å få et nytt og moderne gulv i nesten alle rom, og designmulighetene er mange. Linoleum er derimot ikke så motstandsdyktig mot vann, så unngå særlig våtrom.

Kundene velger et slikt gulv grunnet at man ser seg litt mett på parkett, laminat og andre treimitasjoner, samt at linoleumsgulvene er miljøvennlige og svanemerket, forteller Gunni Marie Blunck hos Forbo.

 

Renere, penere og rimeligere

Renere, penere og rimeligere

Marmoleum leveres nå med en ny Topshield-finish som garanterer en lettere rengjøring av gulvene, og dermed sikrer lavere kostnader og et bedre utseende.

Etter installering trenger gulvet bare byggrengjøring før det er klart til bruk. Topplaget beskytter godt mot smuss og friksjonsmerker, og bevarer gulvet pent over tid.

Ikke problem med varmekabler

Det er ingenting i veien for å legge varme i gulvet under linoleumen.

Linoleum gjengir varmen svært godt; så lenge man forholder seg til produsentenes anvisninger med hensyn til makstemperatur på 27 grader, går det fint med varme under linoleum, forteller Blunck.

Start allerede nå

Start allerede nå

På forbo-flooring.no finnes det en floorplanner hvor du kan starte allerede nå med å designe ditt drømmegulv! Her kan du kombinere fliser og paneler i mange trendy farger og mønstre. Så nå er det er bare å komme i gang!

Mer informasjon

www.forbo-flooring.no

Les også Vi legger gulv med et klikk

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons