IFI logo
Se flere bilder
150 år med bærekraftig gulv

Foto: Forbo Flooring

150 år med bærekraftig gulv

Linoleum er 150 år, og som alt annet har ting forandret seg siden den gang den ble lansert. En av nyvinningene siden linoleum først kom på markedet er Marmoleum Click.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De senere årene har man fått øynene opp for Marmoleum Click. Dette er et klikkgulv som lett kan settes sammen uten at en har spesiell erfaring. Her kan du velge mellom paneler eller fliser i hele 21 spreke farger, slik at du selv kan sette sammen ditt drømmegulv!

Miljøvennlig linoleum

Linoleum er et økologisk gulvbelegg som består av råmaterialene linolje, harpiks, tremel, kork og miljøvennlige pigmenter. Det oppfyller høye miljøstandarder og er godkjent av flere miljømerker som eksempelvis Svanen.

Siden linoleum nærmest utelukkende består av naturlig råmaterialer, er det veldig lett å resirkulere.

Se flere bilder
Miljøvennlig linoleum

Foto:

Enten du pusser opp eller bare er lei det gamle gulvet ditt, er linoleum med klikksystem en enkel måte å få et moderne og miljøvennlig gulv på.

Nye farger

Enten du pusser opp eller bare er lei det gamle gulvet ditt, er linoleum med klikksystem en enkel måte å få et moderne og miljøvennlig gulv på.

I august lanseres Forbo Marmoleum Click i åtte helt nye farger, slik at du har enda flere valgmuligheter når du skal finne ditt drømmegulv. Fire av fargene vil finnes både som fliser og plank, mens de øvrige fire leveres kun som fliser.

Slitebestandig og enkelt

Linoleum er et slitesterkt og et enkelt vedlikeholdt gulv. Marmoleum Click er en enkel måte for å få et nytt og moderne gulv i nesten alle rom, og designmulighetene er mange. Linoleum er derimot ikke så motstandsdyktig mot vann, så unngå særlig våtrom.

Kundene velger et slikt gulv grunnet at man ser seg litt mett på parkett, laminat og andre treimitasjoner, samt at linoleumsgulvene er miljøvennlige og svanemerket, forteller Gunni Marie Blunck hos Forbo.

 

Renere, penere og rimeligere

Marmoleum leveres nå med en ny Topshield-finish som garanterer en lettere rengjøring av gulvene, og dermed sikrer lavere kostnader og et bedre utseende.

Etter installering trenger gulvet bare byggrengjøring før det er klart til bruk. Topplaget beskytter godt mot smuss og friksjonsmerker, og bevarer gulvet pent over tid.

Se flere bilder
Renere, penere og rimeligere

Foto: Hotze Eisma

Ikke problem med varmekabler

Det er ingenting i veien for å legge varme i gulvet under linoleumen.

Linoleum gjengir varmen svært godt; så lenge man forholder seg til produsentenes anvisninger med hensyn til makstemperatur på 27 grader, går det fint med varme under linoleum, forteller Blunck.

Start allerede nå

På forbo-flooring.no finnes det en floorplanner hvor du kan starte allerede nå med å designe ditt drømmegulv! Her kan du kombinere fliser og paneler i mange trendy farger og mønstre. Så nå er det er bare å komme i gang!

Se flere bilder
Start allerede nå

Foto:

Du kan velge mellom 21 spreke farger, slik at du selv kan sette sammen ditt drømmegulv.

Mer informasjon:

www.forbo-flooring.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.