Kategorier

Meny

Konto

Gjør det selv med linoleum

Enten du pusser opp eller bare er lei det gamle gulvet ditt, er linoleum med klikksystem en enkel måte å få et moderne og miljøvennlig gulv på.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Gjør det selv med linoleum

Foto: Forbo

De senere årene har man fått øyne opp for Marmoleum Click. Dette er et klikkgulv som lett kan settes sammen uten spesiell erfaring. Her kan du velge mellom paneler eller fliser i hele 21 spreke farger, slik at du selv kan sette sammen ditt drømmegulv!

Slitesterkt og enkelt

Linoleum er et slitesterkt og et enkelt vedlikeholdt gulv. Marmoleum Click er en enkel måte å få et nytt og moderne gulv i nesten alle rom, og designmulighetene er mange.

- Kundene velger et slikt gulv grunnet at man ser seg litt mett på parkett, laminat og andre treimitasjoner, samt at linoleumsgulvene er miljøvennlige og svanemerket, forteller Gunni Marie Blunck hos Forbo

Linoleum er derimot ikke så motstandsdyktig mot vann, så unngå særlig våtrom. Har man barn som ofte kommer inn yttergangen med sølete sko eller støvler fulle av snø, kan det være lurt å velge bort linoleum også her. Velger man likevel linoleumsgulv her, er det ikke noe i veien for å bruke et kantet vinylbelegg for å beskytte de mest utsatte stedene.

Dele på Pinterest Marmoleum Click er en enkel måte å få et nytt og moderne gulv

Marmoleum Click er en enkel måte å få et nytt og moderne gulv

Renere, penere og rimeligere

Marmoleum leveres nå med en ny Topshieldfinish som garanterer en lettere rengjøring av gulvene, og dermed sikrer lavere kostnader og bedre utseende. Etter installeringer trenger gulvet bare byggrengjøring før det er klart til bruk. Topplaget beskytter godt mot smuss og friksjonsmerker, og bevarer gulvet pent over tid.

Start allerede nå

På forbo-flooring.no finnes det en floorplaner hvor du kan starte allerede nå med å designe ditt drømmegulv! Her kan du kombinere mellom fliser og paneler i mange trendy farger og mønstre. Så nå er det er bare å komme i gang!

Dele på Pinterest Start allerede nå

Mer informasjon

www.forbo-flooring.no

Floorplaner

LES OGSÅ
FLERE ARTIKLER FRA...
Linoleum
Tre og parkett
Laminat

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]