Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Kantet vinylbelegg - en problemløser i hverdagen

Vinyl er godt kjent for sine gode bruksegenskaper. Kantet vinylbelegg er et nytt produkt som gjør det enkelt for deg som ønsker at spesifikke steder i huset skal være dekket av vinyl. Nå kan det bli slutt på ripete kjøkken- eller barneromsgulv!

  • Kantet vinylbelegg er et nytt produkt som gjør det enkelt for deg som ønsker at spesifikke steder i huset skal være dekket av vinyl

    Foto:

  • Kan kantes med søm eller kantebånd.

    Foto:

  • Vinylbelegget vist på bilder er levert av Geflor.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Enten det er fordi man har barn som kjører lekebilen sin langs det lakkerte furugulvet eller har en totalt oppripet gang etter venninnegjengen og de høye hælene var på besøk, har vi alle opplevd at gulvet ikke er like fint som den dagen vi la det. Dette er løsningen for å redde de mest slitasjeutsatte stedene!

Søl og slitasje

Teppeabo har i mange år tilbudt kanting av tepper og nå har de i tillegg gått løs på vinylbelegg. På den måten får man avpassete, vaskbare tepper som tåler søl og slitasje. Vinyl tåler blant annet svært godt vann, så det kan være en god idé med et vinylbelegg der hvor parketten ofte blir utsatt for fuktighet. 

- Dette produktets bruksområde er hovedsakelig tiltenkt til områder hvor man ofte ser slitasje. Det kan være alt fra å beskytte mot slitt kjøkkengulv, til områder hvor barna ofte leker, sier Erik Herje hos Teppeabo.

Vann og såpe

Vinylbelegget egner seg også godt til å ha under for eksempel spisebordet, da eventuelt søl lett vil kunne vaskes bort med vann og litt såpe.

Vinylbelegget består av en myk bakside og en hard og slitesterk vinyloverflate som vil skape en teppefølelse. Vinylbelegget er mykt å gå på og det finnes et stort utvalg i uendelige variasjoner av mønstre og farger. Teppene kan leveres med søm eller kantebånd.

Vinylbelegget vist på bilder er levert av Gerflor.

Oppdatert: 15.10.2013  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]