IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Kantet vinylbelegg - en problemløser i hverdagen

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Kantet vinylbelegg - en problemløser i hverdagen

Vinyl er godt kjent for sine gode bruksegenskaper. Kantet vinylbelegg er et nytt produkt som gjør det enkelt for deg som ønsker at spesifikke steder i huset skal være dekket av vinyl. Nå kan det bli slutt på ripete kjøkken- eller barneromsgulv!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Enten det er fordi man har barn som kjører lekebilen sin langs det lakkerte furugulvet eller har en totalt oppripet gang etter venninnegjengen og de høye hælene var på besøk, har vi alle opplevd at gulvet ikke er like fint som den dagen vi la det. Dette er løsningen for å redde de mest slitasjeutsatte stedene!

Søl og slitasje

Teppeabo har i mange år tilbudt kanting av tepper og nå har de i tillegg gått løs på vinylbelegg. På den måten får man avpassete, vaskbare tepper som tåler søl og slitasje. Vinyl tåler blant annet svært godt vann, så det kan være en god idé med et vinylbelegg der hvor parketten ofte blir utsatt for fuktighet. 

- Dette produktets bruksområde er hovedsakelig tiltenkt til områder hvor man ofte ser slitasje. Det kan være alt fra å beskytte mot slitt kjøkkengulv, til områder hvor barna ofte leker, sier Erik Herje hos Teppeabo.

Se flere bilder
Søl og slitasje

Foto:

Kan kantes med søm eller kantebånd.

Vann og såpe

Vinylbelegget egner seg også godt til å ha under for eksempel spisebordet, da eventuelt søl lett vil kunne vaskes bort med vann og litt såpe.

Vinylbelegget består av en myk bakside og en hard og slitesterk vinyloverflate som vil skape en teppefølelse. Vinylbelegget er mykt å gå på og det finnes et stort utvalg i uendelige variasjoner av mønstre og farger. Teppene kan leveres med søm eller kantebånd.

Vinylbelegget vist på bilder er levert av Gerflor.

Mer informasjon

www.teppeabo.no

www.gerflor.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.