Kategorier

Meny

Konto

Naturtro vinylgulv med et klikk

Tiden da vinylbelegg bare kom på store, uhåndterlige ruller er definitivt forbi. Nå finnes disse slitesterke gulvene med langt mer hendige leggeløsninger. Det siste nye er designgulv med klikksystem.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Naturtro vinylgulv med et klikk

Foto: Gerflor

Vinylgulv har gjennomgått store forbedringer de siste årene – både når det gjelder utseende og funksjon. Det finnes et hav av ulike mønster og design. Designspekteret strekker seg fra det abstrakte og fargesterke til det naturtro og autentiske.

Naturtro design

Fordi mønsteret på vinylgulv er et fotografi som ligger under slitesjiktet, står produsentene nærmest fritt når de skal lage nye mønstre. En del vinylgulv har også preginger som følger mønsteret, noe som ytterligere forsterker det autentiske inntrykket.

Vinylfliskolleksjonen Senso Clic er en av årets store nyheter innen vinyl. Mønstrene er meget naturtro treimitasjoner; farger og preginger gjør at gulvet både ser og føles som ekte treverk. Gulvene finnes i lyse og klassiske treimitasjoner og mer rustikke varianter.

Klikk gulvet på plass

Det som er helt nytt med Senso Clic er den unike leggemåten. Plankene har et klikksystem som man slår sammen med en gummihammer. Ifølge Gerflor, som er produsent av produktet, kan man legge hele 10 m2 på en time.

Senso Clic kan legges rett på undergulvet eller oppå keramiske fliser (med fug < 4 mm), parkett eller betong. Kolleksjonen er 100 prosent gjenvinnbart, lyddempende og inntrykksfast. Gulvet kan legges i alle tørre rom i huset, og rengjøres enkelt med en fuktig mopp.

Dele på Pinterest Klikk gulvet på plass

Mer informasjon

www.gerflor.no/

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]