IFI logo
Se flere bilder
Langt på vei med riktig gulv

Foto: Armstrong

Langt på vei med riktig gulv

Det er fullt mulig å oppnå en varm og naturlig atmosfære med et robust vinylbelegg.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dagens interiørmote går i mange retninger, men enten man liker det lyst, enkelt og rolig, klassisk og elegant, landlig eller en mer minimalistisk stil, så er man langt på vei ved å velge riktig gulv. Elementer fra naturen og spillet mellom det rustikke og mer forfinede brukes nå uansett stil.

Autentisk struktur

Paletten til den nye gulvkolleksjonen til Armstrong er inspirert av skandinavisk interiørdesign og domineres av lyse nordiske tretoner med finstemte graderinger. Gulvbeleggkolleksjonen heter Scala 40, og designerne hos Armstrong har utviklet 30 unike tremønstre til denne kolleksjonen.

Vinylgulvet har en naturtro overflatepreging som gjør at tremønstrene får en autentisk struktur fra elegante årringer til det robuste og rustikke. Disse vakre designerflisene er perfekt egnet for rom der man ønsker å oppnå en varm og naturlig atmosfære, og samtidig har behov for et robust vinylgulvbelegg.

Mer informasjon

www.armstrong.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.