Kategorier

Meny

Konto

Ekstrem slitesterk vinyl

Ny teknologi har gitt et gulv som tåler selv de største påkjenninger og har satt en ny standard for homogene vinylbelegg.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ekstrem slitesterk vinyl

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Megalit, som gulvet heter, er det første homogene vinylgulvet som kommer inn under Klasse T; det vil si den høyeste slitegruppen. Navnet har det fått fra steinalderens bautasteiner - megalittene - som betyr stor stein på gresk. I tillegg er gulvet et såkalt "high qulality" gulv som er svært enkelt å renholde - voks og polish blir overflødig.

Tredimensjonal effekt

- Granulatet, som normalt brukes i homogene vinylgulv, er erstattet med flortynne chips eller PVC-flak, som trykkes sammen og danner en helt unik overflate, forteller Rune Hole, markedssjef i Tarkett. Fargen og mønsteret sitter dypere fordi enkelte av PVC-flakene er transparente. Det gir en tilnærmet tredimensjonal effekt, og gulvet får mer liv og dybde enn tradisjonelle vinylgulv. 

Nye farger

Megalit-gulvene kommer i farger basert på tre tema; naturlig, urban og samtidig.

Den naturlige fargegruppen har avdempede jordfarger med bruntoner og oker. De urbane fargene er inspirert av storbyens asfalt og betong, mens de sterke samtidsfargene passer i et interiør der man ønsker spenning og kontrast.

   

Gulvene egner seg særlig i offentlige miljø eller på badet.

Disse fører produktet:

Tarkett tlf: 32 20 92 00

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]