Kategorier

Meny

Konto

Fargefestival på gulvnivå

Med nye farger, inspirert av den hinduiske vårfesten "Festival of Colours", skal gulvene fargesettes i år. Det hevder Armstrong, som har tatt frem en serie linoleumsgulv med kraftigere farger enn vi tidligere har sett.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fargefestival på gulvnivå

Foto: Armstrong

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Våren er festivalenes og karnevalenes tid. I den hinduiske delen av verdenen feires det at vinteren er på hell med ”Holi”, eller ”Festival of Colours”, som går av stabelen rundt månedsskiftet februar/mars. Et innslag i feiringen er å kaste farget pulver eller farget vann på hverandre. Med Holi som inspirasjon har den store tyske gulvprodusenten Armstrong tatt frem en helt ny fargekolleksjon for linoleumsproduktet DLW Linoleum, kalt ”Colorette – The Festival of Colours”.

Ni nye farger

De ni nye fargene har sprudlende navn – og fargene er mer kraftfulle enn tidligere linoleumsfarger. Hvorfor ikke hilse våren velkommen med ”Banana Yellow”, ”Sunrise Orange”, ”Kumquat Orange”, ”Power Red”, ”Poppy Blue”, ”Lime Green” eller ”Peppermint Green”? Til kolleksjonen hører også fargene ”Melrose Violet” og ”Cadillac Pink”, som er inspirert av den amerikanske livsstilen fra åttitallet.

Farge til rommet

Linoleumsgulvet er godt egnet for både barnehager og sykehjem, men kan også legges i private hjem. De har et dempet mønster, som gjør at de ser tilnærmet ensfargede ut – men som allikevel gir liv og farge til rommet.

Overflaten er behandlet for å gi større smussmotstand og enkelt renhold. ”Colorette – The Festival of Colours” er en banevare som kommer i 2 meters bredde og en tykkelse om 2,5 mm.

Linoleum er et miljøvennlig produkt som lages fra 80 prosent naturlig fornybare råvarer, og produktet er Svanen-merket.

Mer informasjon

Armstrong

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]