IFI logo
Se flere bilder
Kan linoleum legges i alle rom?

Foto:

Kan linoleum legges i alle rom?

Linoleum kan legges på alle gulv, unntatt gulv i våtrom. Legg matter i inngangspartier som tar av for det meste av skitten. Vaskevoksen som brukes på linoleum vil ikke ta godt nok vare på gulvbelegget hvis du vasker ofte med mye vann. Velg gjerne matter som står i stil til linoleumen.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Høy slitestyrke

Linoleumen er laget av naturlige råvarer, og er et gulvbelegg med høy slitestyrke. Alle linoleumsbelegg har god kvalitet, og du konsentrere deg om å velge farge og mønster. Linoleum er glødebestandig, og det betyr at sigarettglør sjelden vil gi merker. Belegget er så kompakt at trykkmerker sjelden forekommer.

Når belegget behandles med vaskevoks, tar voksen imot for mye slitasje. Belegget har gode antistatiske egenskaper, elektrisk støt oppstår ikke fordi linoleum er lagt på gulvene. Belegget misfarges ikke av sollys.

 ©ifi 2002

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Hvordan male fliser?

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Guide til grunning – før maling

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.