Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Laminatgulv med trefølelse og slitestyrke

Til forveksling likt et ekte tregulv! Laminatgulvet heter Barn Oak Praline, og kommer fra Tarkett.   Bilder av: Tarkett
Ekstra lange og brede gulvbord, gulv med vintage-look, og med en følelse av ekte naturmaterialer, men med større motstandsevne overfor inntrykksmerker og riping. Dette - og mer til - får du med de nye laminatgulvene!

Med en ny kolleksjon laminatgulv ønsker Tarkett å bringe gulvmaterialet inn i finrommet. Kolleksjonen består av 37 forskjellige gulv, med svært naturtro design og meget gode tekniske egenskaper.

 Vår nye laminatgulvkolleksjon er spesielt satt sammen for Norden, og kjennetegnes av et naturlig og eksklusivt utseende. Til og med vi gulvelskere kan få problemer med å se forskjell på de nye laminatgulvene og et ekte stein- eller parkettgulv, sier Jessica Eriksson, Nordisk Markedskommunikatør i Tarkett.

Tåler kloring

Vintage Taiga Pine, heter dette designet.
Vintage Taiga Pine, heter dette designet.

Fordelene med et laminatgulv er at det er svært slitesterkt, og det tåler mer riping fra aktive familier, grus og kjæledyr, enn for eksempel et tregulv vil gjøre. Gulvene er laget av en spesialbehandlet kjerne av ekstra holdbar trefiber som gir meget god motstandsevne overfor inntrykksmerker. Dessuten har overflaten en spesiell beskyttelse mot riper. Alle skjøter er silikonforsterket for å bli vannavvisende.

Laminatgulvene kan brukes i alle rom, med unntak av våtrom, og de er lette å legge og vedlikeholde.

Med den nye designen kan du få et slitesterkt gulv uten å måtte redusere på design- og kvalitetskravene og følelsen av naturmaterialer. Kolleksjonens forskjellige design er spesielt utvalgt for å passe våre nordiske interiører.

Lange og brede bord

Laminatgulv er slitesterkt - her designet Snow Oak som Long board.
Laminatgulv er slitesterkt - her designet Snow Oak som Long board.

Den store nyheten er imidlertid Long boards. Det er ekstra lange og brede plank, som gir et mer rustikt og trendy utseende til gulvet. Heritage Rustic Oak, Nostalgic Pine og Classic Oak Natural er noen av designene som kommer som Long boards, forteller Jessica Eriksson.

En del av kolleksjonen er spesielt viet vintage-trenden. I disse gulvene kombineres funksjonalitet med rustikke plankedesign med patina. Eksempler er Barn Oak Praline, Taiga Pine og Nostalgic Spruce.

Med ekstra lyddemping

Et ekstra belegg på baksiden har Soundlogic Nostalgic Pine.
Et ekstra belegg på baksiden har Soundlogic Nostalgic Pine.

For den som har naboer i etasjen under, eller rett og slett ønsker et stille gulv med optimal lyddemping, er Soundlogic alternativet. Disse gulvene har et ekstra belegg på baksiden som gjør at du ikke trenger underlagsmaterial ved legging. Gulvene i denne del-kolleksjonen heter Soft Nutmeg, Snow Oak og Apple Tree.

Laminatgulvskolleksjonen inneholder i tillegg Woodstock, som har et naturtro og eksklusivt utseende, og sort/hvite effekter i tremønstre.

Fakta

• Laminatgulv legges med brukervennlige klikk-systemer, og kan legges på alle plane, tørre og faste underlag.

• Tarketts laminatgulv kan brukes sammen med gulvvarme.

• Laminatgolv lages ved at flere sjikt med trefibre, spesialbehandlet papir og et beskyttende overflatesjikt sammenføyes under høyt trykk.

Mer informasjon

www.tarkett.no

Les også Naturtro vinyl og linoleum i klikksystem

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Nyeste artikler

TilTak annons