Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Kreativt med tre gulv i ett

cloud_download
fullscreen
 • Kreativt med tre gulv i ett

  Foto: Tarkett

 • Kreativt med tre gulv i ett

  Foto:

 • Kreativt med tre gulv i ett

  Foto:

 • Kreativt med tre gulv i ett

  Foto:

Har du også falt pladask for gulv med marokkanske mønstre? Da er klikk-vinyl et lettvint alternativ til tykke sementfliser. Ekstra personlig og kreativt blir det hvis du kombinerer ulike farger.

Annonse

Marokkansk-inspirerte mønstre er blitt en slager. Og for den som kvier seg for jobben med å legge og vedlikeholde sementfliser, finnes alternativer som er enkle både å legge selv og som ikke trenger mye pleie. Stadig flere oppdager fordelene med klikk-vinyl – og et av de mest populære designene minner om akkurat slitte, marokkanske fliser.

Tarketts nye klikk-vinylgulv finnes i tre ulike fargekombinasjoner: sort/hvitt, blått og oransje/blått, alle med et marokkanskinpirert flismønster.

Lettstelt og tåler vann

– Dette er en gulvtype kundene virkelig har fått opp øynene for. Det er lettstelt, lett å legge, og tåler mye slitasje. Tidligere krevde legging av vinylgulv ofte bruk av håndverkere, men med klikk-vinyl klarer nesten hvem som helt å legge gulvet selv i løpet av helgen, sier hun.

Klikk-vinyl kan benyttes sammen med gulvvarme, men skal ikke legges i våtrom.

– Gulvet kan legges i alle tørre rom, og tåler godt søl fra vann. I gangen og på kjøkkenet er klikk-vinyl et meget godt valg, men vi har eksempler på hele hus med klikk-vinyl, sier Lill-Ann Mo. 

Personlig stil er trend

I dag er terskelen for å velge mønstrede gulv blitt lavere. Vi velger i større grad et gulvmateriale som er spesielt tilpasset rommet, som speiler vår personlighet, og vi er blitt mindre opptatt av at alle rom i boligen skal være like.

– Disse marokkanske mønstrene treffer godt i dagens trender som preges av personlig stil, retro og historiske fliser, avslutter Mo.

<p>Vinylkolleksjonen Starfloor Click består nå av til sammen 20 design og farger. </p>

Vinylkolleksjonen Starfloor Click består nå av til sammen 20 design og farger.

Mer informasjon

Anbefalt for allergikere

Starfloor Click anbefales av det svenske Astma- och Allergiförbundet. Gulvet er fritt fra ftalater, har lave emisjoner, og legges uten lim. Dette bidrar til et godt innemiljø.

 

Mer informasjon:

Tarkett

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]