Kategorier

Meny

Konto

Hils på «The Ripper»

Her er oppfinnelsen som skjærer igjennom.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hils på «The Ripper»

Foto: Robert Walmann/ifi.no, Produsenten

Det mer enn hundre år gamle familieeide konsernet Uzin Utz AG er godt etablert i Norge. De er kjent som en betydelig produsent av gulvrelaterte produkter for proffmarkedet.

Nå har selskapet skapt et produkt som vil skremme vannet av mørtelsekker.

Uten søl og støv

«The Ripper» er en konstruksjon som festes over blandebøtta. Poenget er at du skal kunne slippe sekken ned på huggtennene og sekken vil revne. Det betyr at innholdet faller rett ned i bøtta uten søl og støv.

Dele på Pinterest «The Ripper» er et kraftig verktøy som river papirsekker i filler. Huggtennene sørger for at innholdet faller rett ned i bøtta.

«The Ripper» er et kraftig verktøy som river papirsekker i filler. Huggtennene sørger for at innholdet faller rett ned i bøtta.

Vist frem i Tyskland

Ifi.no fikk nærkontakt med «monsteret» første gang under gulvmessen «Domotex» i Tyskland i januar. Nå er den testet og stemplet «godkjent» av selskapets tekniske sjef i Norge.

Virker slik den lover

– Vi har latt en fokusgruppe bruke produktet i en lengre periode. Vi har fått gode tilbakemeldinger på at den virker slik den skal, sier Bredo Christensen hos Uzin Utz Group Norge AS.

Dele på Pinterest Uzin Utz Group Norge AS har latt profesjonelle aktører bruke oppfinnelsen i en lengre periode. Tilbakemeldingene er gode. – Nå vet vi at «The Ripper» gjør jobben skikkelig, sier Bredo Christensen.

Uzin Utz Group Norge AS har latt profesjonelle aktører bruke oppfinnelsen i en lengre periode. Tilbakemeldingene er gode. – Nå vet vi at «The Ripper» gjør jobben skikkelig, sier Bredo Christensen.

Mer informasjon:

Uzin Utz Group Norge

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]