Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Kamp om gode håndverkere

Skulle du valgt yrke i dag, burde du blitt håndverker. Da har du alltid nok å gjøre. Når du altså ikke ble det, bør du være klar over at gode håndverkere er ettertraktet vare. Å planlegge tidlig og bestille arbeidet i god tid før konfirmasjonen, bryllupet eller hvilken anledning det nå er du vil ha det fint til er svært viktig.

  • Mangelen på håndverkere gjør det også her nødvendig å være forberedt på litt ventetid om du ikke bestiller i god tid.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Konjunkturer går opp og ned, men gode håndverksmestere står sjelden klare til å komme og gjøre arbeidet med en gang du ringer. Planlegg derfor i god tid om du vil ha arbeidet utført til en bestemt anledning eller dato.

Bestill tidlig

Skal du ha malt huset utvendig, bør du hente inn priser og velge malermester tidlig på året. Utvendig malerarbeid kan være avhengig av været så det lønner seg å være tidlig ute slik at du får gjort jobben i den sesongen du hadde tenkt deg. Har høsten vært fuktig, kan det også være at malermesteren har mange kunder han ikke ble ferdig med før det ble for kaldt. De kommer helt sikkert foran en bestilling i mars. I tillegg bindes kapasitet opp på næringsbygg slik at det ikke blir tid til nye kunder.

Om været ikke er et problem innendørs, så er fortsatt kapasiteten et problem. Mangelen på håndverkere gjør det også her nødvendig å være forberedt på litt ventetid om du ikke bestiller i god tid.

Du synes kanskje du var tidlig ute med å be om priser på arbeidet. Men det kan være greit å huske på at et oppdrag ikke blir satt inn i framdriftsplanen før anbudet er vunnet. Har du først bedt om pris, så sørg for at du gjør valget av en mesterbedrift så raskt som mulig slik at du får bestilt oppdraget. Da har du mulighet til å få et løfte om når arbeidet skal utføres. Og har du først bestilt oppdraget, har du også fått deg en diskusjonspartner.

Malermestere og byggtapetsermestere finner du ved å klikke på "Finn malermester" på høyresiden. Lykke til!

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]