Kategorier

Meny

Konto

Hold hendene fri mens du maler

Med et håndholdt malekar kan du bære med deg maling og verktøy opp i gardintrappen, samtidig som du maler og holder deg fast. Karet fungerer like godt for arbeid med en liten rull som med pensel, og er perfekt til detaljarbeid.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hold hendene fri mens du maler

Foto: Chera Westman/ifi.no og Jordan

Skal du male en taklist, foringer, et kjøkkenskap eller et vindu, er det ofte nødvendig å stå på stige, krakk eller gardintrapp. Det lille malekaret som du holder i hånden, rommer akkurat nok maling til en mindre malejobb, og samtidig har du hånden fri til å holde deg fast mens du maler.

Dele på Pinterest Håndholdt malekar

Foto: Jordan

SIKKER I HØYDEN: Malekaret kan henge på utsiden av hånden, slik at du fortsatt har en hånd til å holde deg fast med.

To ulike grep

– Malekaret er formet slik at du enkelt holder koppen inni hånden, eller på utsiden av hånden med et tommelgrep. Da kan du klatre opp i en gardintrapp uten at det hemmer sikkerheten, sier Jostein Brekka, produkt- og kategoriutviklingsansvarlig hos Jordan.

I karet kan du dyppe både en pensel og en minirull, og det er en bedre løsning enn å dra med seg hele malingboksen eller et vinglete rullekar opp i stigen. Det håndholdte malekaret har to grepsmuligheter, med to ulike hull som passer like godt for venstrehendte som for høyrehendte.

Dele på Pinterest Minirull i malekar

Foto: Jordan

RULL: Det er rom til å dyppe en mini- eller midirull i karet som rommer nok maling til mindre arbeider.

Fri for søl

Ved å slå opp malingen i et kar, minsker du også mengden malingsøl på falsen på malingboksen slik at du enkelt får på lokket igjen. Dessuten fører du ikke ned smuss og støv i malingen når du dypper verktøyet.

Malekaret har helletut og festehakk til pensel, og kan brukes med mini- og midiruller og pensler opp til 50 millimeters bredde.

– Bruk malekaret når du skal male vinduer, foringer og lister, eller når du trenger å flytte deg rundt om i rommet. Det sparer du mye tid på, sier Brekka.

Dele på Pinterest Håndholdt malekar fra Jordan

Foto: Jordan

FESTEHAKK: På kanten kan du henge opp penselen når den ikke er i bruk.

Dele på Pinterest Pensel i malekar

Foto: Jordan

PENSEL: Karet kan brukes sammen med pensler opp til 50 millimeters bredde.

Mer informasjon:

Jordan

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]