Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Hold hendene fri mens du maler

  Bilder av: Chera Westman/ifi.no og Jordan
Med et håndholdt malekar kan du bære med deg maling og verktøy opp i gardintrappen, samtidig som du maler og holder deg fast. Karet fungerer like godt for arbeid med en liten rull som med pensel, og er perfekt til detaljarbeid.
Håndholdt malekar
SIKKER I HØYDEN: Malekaret kan henge på utsiden av hånden, slik at du fortsatt har en hånd til å holde deg fast med. Jordan

Skal du male en taklist, foringer, et kjøkkenskap eller et vindu, er det ofte nødvendig å stå på stige, krakk eller gardintrapp. Det lille malekaret som du holder i hånden, rommer akkurat nok maling til en mindre malejobb, og samtidig har du hånden fri til å holde deg fast mens du maler.

To ulike grep

Minirull i malekar
RULL: Det er rom til å dyppe en mini- eller midirull i karet som rommer nok maling til mindre arbeider. Jordan

– Malekaret er formet slik at du enkelt holder koppen inni hånden, eller på utsiden av hånden med et tommelgrep. Da kan du klatre opp i en gardintrapp uten at det hemmer sikkerheten, sier Jostein Brekka, produkt- og kategoriutviklingsansvarlig hos Jordan.

I karet kan du dyppe både en pensel og en minirull, og det er en bedre løsning enn å dra med seg hele malingboksen eller et vinglete rullekar opp i stigen. Det håndholdte malekaret har to grepsmuligheter, med to ulike hull som passer like godt for venstrehendte som for høyrehendte.

Fri for søl

Håndholdt malekar fra Jordan
FESTEHAKK: På kanten kan du henge opp penselen når den ikke er i bruk. Jordan

Ved å slå opp malingen i et kar, minsker du også mengden malingsøl på falsen på malingboksen slik at du enkelt får på lokket igjen. Dessuten fører du ikke ned smuss og støv i malingen når du dypper verktøyet.

Malekaret har helletut og festehakk til pensel, og kan brukes med mini- og midiruller og pensler opp til 50 millimeters bredde.

– Bruk malekaret når du skal male vinduer, foringer og lister, eller når du trenger å flytte deg rundt om i rommet. Det sparer du mye tid på, sier Brekka.

Pensel i malekar
PENSEL: Karet kan brukes sammen med pensler opp til 50 millimeters bredde. Jordan

Mer informasjon

Jordan

Les også Hold pensel, rull og humør i god form

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Slik gjøres det

Beckers annons

Nyeste artikler

TilTak annons