Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Gi en håndverker i julegave!

  •  
  •   Publisert:
TIL OG FRA: Den perfekte julegave til den som har alt!   Mari Andersen Rosenberg/ifi.no
Trenger du et smart og praktisk julegavetips i siste liten? Til den som har alt unntatt tid, er dette den perfekte gaven.

Tidsklemma er et begrep vi alle kjenner til – og noe de fleste av oss får merke på kroppen titt og ofte. Vi har så mye vi gjerne skulle ha gjort, og så altfor lite tid å gjøre det på. Og til dem som har alt de trenger, men sliter med å få tiden til å strekke til, er et gavekort som kan redde dem fra tidsklemma perfekt!

Er det noen du står nær som så gjerne skulle malt eller tapetsert veggene i stua, men ikke har tid? Eller noen som har et tak som skulle vært malt, men de er ikke helt komfortable med jobben? Hva med å gi dem et spann med maling eller en rull med tapet og et gavekort med en håndverker til jul? Det er en gave som uten tvil vil komme godt med, og som kan sette fart på sakene. Og det er enkelt og raskt å fikse nå rett før jul – for deg som er litt sent ute. Vipps, så har du en rask julegave som definitivt vil bli satt pris på!

LES OGSÅ: Dette ønsker bransjefolkene seg til jul

Les også Nå lønner det seg å bestille håndverker

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons