IFI logo
Se flere bilder
Gi bonus til din forening når du pusser opp

Foto: Emma Wold/ifi.no

Gi bonus til din forening når du pusser opp

I år deler Flügger Andelen ut over 750 000 kroner til veldedige formål. Du kan hjelpe til ved å delta i kundefordelsprogrammet med dine oppussingsinnkjøp. Du får både en betydelig rabatt og bidrar til å gi en ekstra inntekt for foreninger og organisasjoner du ønsker å støtte.

Iver Valkvæ

Iver Valkvæ
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Har du hørt om kundefordelingsprogrammet Flügger Andelen? Det fungerer på samme måte som Grasrotandelen til Norsk Tipping. Neste gang du handler maling, verktøy og tilbehør i en Flügger-butikk, kan du også bidra med en ekstra inntekt til din lokale forening.

 – Når du er i en Flügger-butikk og handler, kan du si at du ønsker å støtte en forening som betyr noe for deg. Da får du 20 prosent rabatt på det du handler, og så gir vi ytterlige fem prosent til foreningen eller organisasjonen du vil støtte. Som kunde er det hyggelig å kunne gå ut av butikken å vite du har gjort en forskjell for noen andre, sier Steffen Eide, ansvarlig for Flügger Andelen i Norge.

Se flere bilder
Steffen Eide, Flügger Andelen

Foto: Emma Wold/ifi.no

STOLT: Steffen Eide er initiativtaker og konseptansvarlig for fordelsprogrammet Flügger Andelen. – Det gir en ekstra god følelse å kunne bidra med fine bonusstøtter til organisasjoner som driver et viktig arbeid, det er vi veldig stolte av.

Viktig arbeid

En av de som mottar støtte hvert år er Barnekreftforeningen. Bidragene kommer fra kunder over hele landet som ønsker å gi penger til det viktige arbeidet Barnekreftforeningen gjør. Torsdag 1. februar delte Steffen Eide, ansvarlig for Flügger Andelen i Norge; Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norge, og Sune Schnack, adm.dir. Flügger Group AS, ut beviset på at Barnekreftforeningen i år mottar 48 203 kroner i bonusstøtte fra fordelsprogrammet.

Barnekreftforeningen er en av over 1 000 organisasjoner og foreninger tilknyttet Flügger Andelen. Dette innebærer at de oppfordrer medlemmer, venner og familier til å handle i en av Flügger-kjedens butikker når de skal pusse opp. Ved å registrere handelen på deres medlemskap ved kassen, gir de indirekte økonomisk støtte til Barnekreftforeningen.

– Kunden får alltid 20 prosent rabatt ved å bruke Flügger Andelen, og ytterlige fem prosent går til bonusstøtten til neste år. Vi krever ikke medlemsbevis, det eneste du trenger å si er «jeg vil gjerne støtte denne organisasjonen eller foreningen», sier Steffen Eide.

– En annen fordel ved kundelojalitetsprogrammet er at kunden kan få varsel på telefonen når butikkene har kampanjer og ekstra gode priser. Det er mange som også ønsker at vi sender dem en SMS 4 ganger i året når vi har kampanjer med 30 prosent rabatt. 18. mars er den første kampanjen, så da sender vi ut over 7000 SMS-er. Antall medlemmer øker for hvert år, legger han til.

Se flere bilder
Bonusstøtte Barnekreftforeningen

Foto: Emma Wold/ifi.no

GJØR EN FORSKJELL: I løpet av 2023 samlet Flüggers kunder inn over 750 000 kroner til ideelle foreninger, idrettslag og mer ved ta del i kjedens kundefordelsprogram.

Midler til forskning

Barnekreftforeningen er en selvstendig, frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av familier som har eller har hatt barn med kreft. Foreningen er en støttepartner og informasjonskilde for familier som rammes av barnekreft slik at de ikke føler seg alene.

Samtidig ønsker de å være den største pådriveren i Norge for å sette fokus på barnekreft i media og samfunnet. De arrangerer mange aktiviteter for pårørende, og familier som er påvirket av barnekreft.

– Midlene fra bonusstøtten i år går til forskning, noe vi har satset stort på siden 2017. 15. februar er den internasjonale barnekreftdagen, og da deles pengene ut til forskerne som har søkt om støtte. Vi arrangerer også andre aktiviteter, sier Trine Nicolaysen, generalsekretær hos Barnekreftforeningen.

Se flere bilder
Barnekreftforeningen mottar bonusstøtte

Foto: Emma Wold/ifi.no

VIKTIG ARBEID: Barnekreftforeningen mottar verdisjekken fra Flügger Andelen. (fr.v.): Steffen Eide, ansvarlig for Flügger Andelen i Norge; Rolf Gjølberg, daglig leder hos Flügger Norge; Trine Nicolaysen; generalsekretær hos Barnekreftforeningen; Sune Schnack, adm.dir. Flügger Group AS, og Henriette Bråthen, markedsrådgiver hos Barnekreftforeningen.

Store planer fremover

Nicolaysen forteller at Barnekreftforeningen nylig hadde en samling for over 80 lærere, som har elever i sin klasse som har hatt kreft. Selv barn som blir kreftfrie etter behandling kan fortsatt slite med senskader som konsentrasjon, balanse og trøtthet. Kurset ga lærerne hjelp til å tilrettelegge for at elver med slike senskader bedre skal mestre skolehverdagen.

– I år har vi også fått TV-aksjonen som arrangeres i oktober. Målet er at over 100 000 mennesker skal ut å gå og være bøssebærere. Så jeg oppfordrer alle som har muligheten til å melde seg. Midlene fra TV-aksjonen skal gå til å etablere familiehus nærme sykehusene, hvor familien kan bo mens det syke barnet er under behandling. Der skal det gå an å leve en litt mer normal hverdag i helger og deler av hverdagen. Kreftbehandling tar tid, av og til mange år, legger Nicolaysen til avslutningsvis.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.