IFI logo
Se flere bilder
Hjelp klubben i ditt hjerte når du pusser opp

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Hjelp klubben i ditt hjerte når du pusser opp

Visste du at du kan gi økonomisk støtte til foreningslivet og samtidig få rabatt på produktene du kjøper når du skal male eller tapetsere? Fordelsprogrammet Flügger Andelen gir deg direkte avslag på prisen, og den klubb eller forening du velger får utbetalt en prosentandel ved sluttet av året.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I løpet av fire år har Flügger Norge delt ut 2,5 millioner kroner i økonomisk støtte til frivillige foreninger, klubber og korps over hele landet. Pengene er et resultat av fordelsprogrammet Flügger Andelen der du som kunde i fargehandelskjeden får rabatt på det du kjøper, når du samtidig oppgir hvor du vil at kjeden skal sende bonusstøtten. 

Se flere bilder
Steffen Eide

Foto: Flügger farve

STOLT OVER Å GI: – Flügger ønsker å gi tilbake til samfunnet, og vi er stolte og ydmyke over å kunne bidra til frivilligheten i Norge på denne måten, sier Eide.

– Når du kjøper maling, verktøy, tapet og andre tilbehør til oppussing får du hele 20 prosent avslag på kassalappen. Ytterligere 5 prosent går tilbake til den forening som du ønsker å støtte. Flügger Andelen er «vinn-vinn-vinn» for medlemmene våre, kundene og butikkene våre, sier Steffen Kristian Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen.

– Hvis du ønsker en SMS når Flügger Andelen har kampanjer kan du enkelt gjøre dette på nettsidene flugger.no – da kan du spare tusener og alltid støtte foreningen i ditt hjerte, sier han. 

Se flere bilder
Norsk luftambulanse

Foto: Robert Walmann/ifi.no

TRADISJONEN TRO: I år er det andre gang Stiftelsen Norsk Luftambulanse får penger gjennom Flügger Andelen. − Vi er ydmyke over å få bidra til stiftelsens viktige arbeid, sier Steffen Kristian Eide hos Flügger (t.v.). Erland Kroken fra stiftelsen er imponert over hvordan Flügger organiserer sitt fordelsprogram. – Det er tett på genialt, sier han.

For 2021 har Flügger Andelen i år betalt ut 500 000 kroner til kundenes favorittforeninger. Det er helt gratis for alle lag, foreninger og klubber å være medlem i bonusordningen. Flere enn 950 skolekorps, klubber, frivillige organisasjoner og idrettslag er per nå blitt medlem, og antallet vokser for hver uke.

Ordningen ble lansert av Flügger farve Norge i 2017, og er blitt en så stor suksess at flere land der kjeden har butikker nå følger etter. Sverige, Danmark og Island er allerede i gang med egne bonusprogram.

– Flügger ønsker å gi tilbake til samfunnet, og vi er stolte og ydmyke over å kunne bidra til frivilligheten i Norge på denne måten, sier Eide.

Se flere bilder
Flügger Andelen til Loddefjord IL

Foto: Flügger farve

EN BONUS: Bergens-klubben Loddefjord IL fikk utbetalt nesten 11 000 kroner i bonusstøtte etter at tilhengere registrert sine kjøp av maling og tapet på foreningen hos Flügger Andelen.

Mer informasjon
Les mer
Dette er Flügger Andelen

Flügger Andelen fungerer som grasrotandelen til Norsk Tipping. Flügger tilbyr 20 prosent rabatt på alt av maling og verktøy i alle Flügger farve butikker. I tillegg til dette gir malingprodusenten fem prosent tilbake til ideelle organisasjoner, idrettslag og korps. Alt kunden trenger å si er hvem de ønsker å gi sin andel til, så registreres din rabatt og støtte på kassen i butikken. I 2022 vil Flügger dele ut over 500.000 kroner. 

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.