IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Gamle minner nymotens på veggen

Foto: Chera Westman/ifi.no og Fantasi Interiør

Gamle minner nymotens på veggen

Den nye tapetboken Memories 2 fra Fantasi Interiør inneholder alt du trenger for å lage et helt nytt interiør - basert på svunne tider.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Innhold
Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tapeter med motiver satt sammen av avisutklipp, etiketter fra vinflasker, eller postkort og bilder fra svunne tider er nymotens innen flere interiørstiler. I kolleksjonen Memories 2 fra britiske Galerie som distribueres av Fantasi Interiør, finnes design som passer like godt inn et romantisk og landlig interiør, som i et privat bibliotek, et retromiljø og mange andre steder.

Nostalgisk

Selskapets kanadiske designer fant gamle familiebilder på loftet, sammen med aviser, postkort, og håndskrevne brev, og basert på disse funn laget hun en nostalgisk kolleksjon fibertapet.

Her finner vi 15 forskjellige design som har et utpreget nostalgisk preg med motiver fra gamle plakater fra Moulin Rouge, etiketter og emballasje fra kaffe og te som for lengst er gått ut på dato, i tillegg til bokhyller med gamle bøker og bind, og romantiske engelske roser og en gammel plankevegg.

I tillegg inneholder boken flere tilnærmet ensfargede design i farger som lar seg kombinere med de øvrige designene.

Mer informasjon:

www.fantasi.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.