Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Gamle minner nymotens på veggen

  Chera Westman/ifi.no og Fantasi Interiør
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Den nye tapetboken Memories 2 fra Fantasi Interiør inneholder alt du trenger for å lage et helt nytt interiør - basert på svunne tider.

Tapeter med motiver satt sammen av avisutklipp, etiketter fra vinflasker, eller postkort og bilder fra svunne tider er nymotens innen flere interiørstiler. I kolleksjonen Memories 2 fra britiske Galerie som distribueres av Fantasi Interiør, finnes design som passer like godt inn et romantisk og landlig interiør, som i et privat bibliotek, et retromiljø og mange andre steder.

Nostalgisk

Selskapets kanadiske designer fant gamle familiebilder på loftet, sammen med aviser, postkort, og håndskrevne brev, og basert på disse funn laget hun en nostalgisk kolleksjon fibertapet.

Her finner vi 15 forskjellige design som har et utpreget nostalgisk preg med motiver fra gamle plakater fra Moulin Rouge, etiketter og emballasje fra kaffe og te som for lengst er gått ut på dato, i tillegg til bokhyller med gamle bøker og bind, og romantiske engelske roser og en gammel plankevegg.

I tillegg inneholder boken flere tilnærmet ensfargede design i farger som lar seg kombinere med de øvrige designene.

Mer informasjon

www.fantasi.no

Les også Tapet med suksessresultat

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons