Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Gå trygt på Step

Risikoen for fallskader kan reduseres med et gulvbelegg med sklihemmende egenskaper.

 • <b>RAMPETE: </b>Et gulvs sklihemmende egenskaper testes i en såkalt rampetest. Måling av sklisikringen gjøres på en rampe som påføres olje i ulike vinkler, og gir ulike skliklasser.

  Foto: Forbo Flooring

 • <b>VARIG VÅTT:</b> I rom der det ofte er vann eller andre væsker på gulvet, stilles høye krav til sklihemmende egenskaper hos gulvet.

  Foto: Forbo Flooring

 • <b>TRYGGE GULV:</b>Risikoen for fallskader kan reduseres med et gulvbelegg med sklihemmende egenskaper. I serien Step fra Forbo Flooring, finnes løsninger for alle bruksområder der fall er en fare.

  Foto: Forbo Flooring

 • <b>FALLFRITT: </b>Gulv med sklihemmende egenskaper kan gjøre innemiljøet fritt for fallulykker.

  Foto: Forbo Flooring

 • Gå trygt på Step

  Foto:

 • <b>BAD: </b>På toaletter og baderom er det viktig at gulvet ikke blir glatt.

  Foto: Forbo Flooring

Annonse
Annonse
Fallfritt

FALLFRITT: Gulv med sklihemmende egenskaper kan gjøre innemiljøet fritt for fallulykker.
(Forbo Flooring)

Fall grunnet glatte gulv er en viktig ulykkesårsak for både eldre og personer i arbeidslivet.  Et gulv med sklihemmende egenskaper kan gjøre både boliger og arbeidslokaler tryggere og redusere risikoen for fallskader.

Forbo Floorings vinylserie Step består av ulike typer sklihemmende belegg, med et stort utvalg av farger og design. Her finnes unike gulv for alle bruksområder.

Felles har beleggene en slitesterk og rengjøringsvennlig overflate, og sklihemmende egenskaper med levetidsgaranti.

Oppfyller strenge krav

– Step oppfyller alle krav som stilles til sklihemmende vinylgulv, også for bruk i våtrom, og består av løsninger i ulike skliklasser, R 10, R 11 og R12. Alle produktene i Step-kolleksjonen innfrir og overgår de strengeste kravene for helse og sikkerhet og europeiske standardkrav, sier Gunni Marie Blunck hos Forbo Flooring.

Kolleksjonen består av produktgruppene Surestep og Safestep, med produkter for våtrom i begge varianter. Den spesielle PUR Pearl-overflaten som brukes på alle gulv bevarer utseendet i mange år.

 

Rampete

RAMPETE: Et gulvs sklihemmende egenskaper testes i en såkalt rampetest. Måling av sklisikringen gjøres på en rampe som påføres olje i ulike vinkler, og gir ulike skliklasser.
(Forbo Flooring)

Surestep

Bad

BAD: På toaletter og baderom er det viktig at gulvet ikke blir glatt.
(Forbo Flooring)

Alle Surestep-produkter har sklihemmende partikler av mineraler i overflaten, og kan brukes i alle typer generelle bruksområder der det kan forekomme økt sklifare. Typiske bruksområder er korridorer, ramper, spesialområder som kjøkken, toalett, bad, sløydsal og offentlige rom. Den sklihemmende effekten når klasse R 10, og beholder ytelsen og utseendet gjennom gulvets levetid ved enkel og regelmessig rengjøring.

Safestep

Safestep-produkter kan brukes i områder med høy sklirisiko (R 11-12), og er godt egnet i miljøer der søl forekommer. Det gjelder for eksempel profesjonelle kjøkkener, lett industriell matproduksjon, blomsterbutikker, hagesentre og lignende. Bruksintensiteten avgjør produktvalget.

Varig vått

VARIG VÅTT: I rom der det ofte er vann eller andre væsker på gulvet, stilles høye krav til sklihemmende egenskaper hos gulvet.
(Forbo Flooring)

Bærekraft

Innfrir

INNFRIR: Alle produktene i Step-kolleksjonen innfrir og overgår de strengeste kravene for helse og sikkerhet og europeiske standardkrav, sier Gunni Marie Blunck hos Forbo Flooring.

– For Forbo Flooring er bærekraftig produksjon og holdbare produkter viktig. Ved utviklingen av den nye Step-kolleksjonen har LCA-forbedring stått i fokus, sier Gunni Marie Blunck.

Gulvene er produsert med utelukkende grønn elektrisitet, og kun vannbaserte farger brukes i trykte design. Step-produktene oppfyller kravene til inneklima i henhold til sertifiseringssystemet M1, og produktene inneholder ingen av de helse- og miljøfarlige stoffene som er listet opp i BREEAM-NORs sjekkliste A20.  Alle Step-gulv er 100 prosent resirkulerbare, og de sklihemmende egenskapene består gjennom hele produktets levetid.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]