Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Fra terrasse til lun hagestue

Bygger du inn plattingen, kan du forlenge sommersesongen med flere måneder.

cloud_download
fullscreen
 • <b>UNDERVEIS:</b> Her har vinduene kommet på plass. Den gamle terrassedøren er i bruk, og åpnes mellom de to stuene.

  Foto:

 • <b>FIN MØNSTERMIKS:</b> Ruter og blomster – like farger og nyanser gjør at de går veldig fint sammen uten å gi et rotete inntrykk.

  Foto:

 • <b>BLIKKFANG:</b> Den spesialbygde hyllen er malt i en farge som går igjen i tekstilene. Den er holdt åpen for å slippe frem lyset fra vinduene, og er fast plass for vaffelsteking.

  Foto:

 • <b>NYTT ROM:</b> Den nydelige hagestuen har en hyggelig atmosfære. En terrassevarmer sørger for at sesongen strekker seg langt utover sommeren.

  Foto:

 • <b> NOSTALGISK SJARM:</b> Kurvmøbler, malt panel, keramiske fliser og en glasslampe med preget mønster i glasset er en sjarmerende kombinasjon. Lyset flommer inn fra store vinduer på tre kanter.

  Foto:

 • <b>GLIMRENDE IDÉ:</b> Strykebordet slås opp og skjules i skapet når det ikke er i bruk. En snerten løsning!

  Foto:

Annonse
Annonse
Hagestue før

UNDERVEIS: Her har vinduene kommet på plass. Den gamle terrassedøren er i bruk, og åpnes mellom de to stuene.

Vårt noe ustabile sommervær gjør det i overkant spennende hvert år – å se hvor mange dager vi kan nyte utendørs. Glasser du derimot inn terrassen, slipper du å lure mer på det, og brått strekker sommeren seg fra april til oktober.

I denne hagestuen sitter man så å si i hagen, med blomsterbed og gressplen like utenfor veggen, og vinduer som lar seg åpne. Her inne er det alltid finvær, og ingen grunn til å være trist og lei seg når det er for vått eller kaldt til å være ute. I tillegg er det montert en terrassevarmer i taket, som tilfører varme ved behov. 

Gode materialer

Fliser i hagestue

FLISLAGT: Topplatens fliser gjør den veldig praktisk, med tanke på fuktige blomsterpotter og vannsøl.

Stemningen i rommet har et slør av nostalgi. Naturlige materialer dominerer, og kurvmøbler med hyggelige former setter an tonen.

Tekstilene er en viktig del av innredningen – kraftige bomullskvaliteter, i en herlig miks av mønster med planteherbarium, ruter og striper. Fordi alt går i samme, avstemte farger blir ikke inntrykket urolig. Teppet er av sisal, med en røff overflate som tåler at det tråkkes ut og inn, i tillegg til at det er et lunende underlag for føttene. 

Skreddersydde løsninger

Smart løsning til hagestue

GLIMRENDE IDÉ: Strykebordet slås opp og skjules i skapet når det ikke er i bruk. En snerten løsning!

Den hyggelige stuen forvandles til et arbeidsrom på et øyeblikk, og all tøystryking foregår nå her, i lyse omgivelser. Strykebrettet er så absolutt tilstede, selv om det forsvinner idet det klappes mot veggen og døren til skapet er lukket. Dette er en genial løsning, ikke minst for alle med plassmangel.

En spesialbygd hylle i flere etasjer er malt i en farge som går igjen i tekstilene, og er et blikkfang i rommet. Flere av topplatene er belagt med grønne, keramiske fliser, som er motstandsdyktige mot våte blomsterpotter og vaffelrøre. Hyllen er stadig i bruk, og det er her vaffelstekingen utføres. Stekeosen luftes rett ut på praktisk vis, og blir ikke hengende i huset som før.   

Liftgardinene er festet på skinner i taket, og har kjedetrekk som gjør dem enkle å håndtere. De fyller en dobbeltrolle her, ved at de pynter opp samtidig som de fungerer som solavskjerming i rommet. 

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon om tekstiler:

INTAG

Dette ble brukt

Tekstiler: fra Sanderson. De har utgått, se INTAG.NO for alternativer.

remove_circle_outline

Skap til strykebrett og hylle ved vinduet: laget på mål

remove_circle_outline

Teppe, kurvmøbler, lampe og annet løsøre: PRIVAT

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]