Kategorier

Meny

Konto

Blomstermotiv med håndlaget touch

Blomstermotiv kommer og går i motebildet. Nå er de igjen tilbake på designernes tegnebrett, og resultatet vises både på catwalken og i interiørdesign.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Blomstermotiv med håndlaget touch

Foto: Borge, Fantasi Interiør, Green Apple, INTAG, Storeys, Tapethuset

Motivene skal gjerne se håndlaget ut. Ved første øyekast kan tapet og tekstiler se ut som de er malt for hånd med sirlige eller røffe penselstrøk, eller med akvarellaktige teknikker. Trenden tolkes som en lengsel etter det håndlagede i en digitalisert verden.

Den danske Pej-gruppen skriver i et nyhetsbrev at blomstermotivene kommer igjen som en motreaksjon på den minimalistiske stilen vi har hatt en tid, og henger sammen med en voksende interesse for natur og det naturlige. Designernes fremste inspirasjonskilde er naturen. Etter en lengre periode med fravær av planter og dekor er dette et marked i vekst. Den blomsterhungrige går en glad tid i møte.

LES OGSÅ: De viktigste tendensene i interiørmoten.

Dele på Pinterest Blomstertapet

TIDLØS: Slike buketter er tidløst nytt og vender tilbake med nye farger og teksturer etter hvert som moten svinger. Tapet og tekstiler i kolleksjonen Colony føres av Borge.

Dele på Pinterest Blomstertapet akvarell

AKVARELL: Her er motivet nærmest drysset på med lette penselstrøk. God håndlaget look på designene i kolleksjonen WaterPerry fra Sanderson. Føres av INTAG.

Less på!

Dempede farger har dominert interiørene en stund. Men nå er det flere som begynner å eksperimentere med print, og det må gjerne lesses litt på.

I stedet for et «less is more-uttrykk» kan man nå heller snakke om et «more is more-uttrykk». Gjerne et vell av farger og kontrasterende mønstre – ofte en kombinasjon av puter, tapet og gardiner.

Vi har gjort et dypdykk blant vårens tapet og tekstiler og kan bekrefte at blomseterutvalget er variert.

Dele på Pinterest Abstrakt blomstertapet

LUFTIG: Et litt abstrakt og luftig blomsterdryss mot blå bakgrunn fra Harlequin. Tapetet er hentet fra kolleksjonen Antozoa, føres av Tapethuset.

Dele på Pinterest Blomster- og naturtapet

PIP: Det populære designet Pip fra Eijjfinger kommer i mange ulike design og bunnfarger. Her sirlig «malte» blomster på en dus grå bunn. Føres av Storeys.

Dele på Pinterest Blomstertapet i duse farger

FORSIKTIG: Blomster er også aktuelt i duse og nøytrale farger. Disse sarte rosene er på tapetet hos Borge i kolleksjonen Florentine II.

Dele på Pinterest Tropiske blomster på tapet

TROPISK: Tropiske blomster og planter er høyaktuelle. Denne varianten er uten blomst, men det håndmalte looket er der og fargen er høyaktuell. Tapetet Tropicana føres av Fantasi Interiør.

Dele på Pinterest Hodegavl blomster

BLOMSTERSENG: En elegant utgave av blomstersengen, med sengegavl trukket i «moderne kunst» fra Lizzo. Tekstilet føres av Green Apple.

Dele på Pinterest Digitalt tapet

VEGGKUNST: Ved første øyekast ser det ut som en dekorasjonsmaler har vært her. Veggene er tapetsert med digitalt trykte paneler i størrelse 140 X 300 cm. Panelene er fra Harlequin og føres av Tapethuset.

Dele på Pinterest Sommerlig tapet

HAGEPRAKT: Jardin Chic er en tapetkolleksjon fra Fantasi Interiør med mange blomstermotiv. Fine kombinasjoner for tapet i rom etter rom og god sommerfølelse.

Dele på Pinterest Retro tapet

RETRO: Foruten natur er det også mye 70-tallsinspirasjon i kulissene. Disse teksilene er fra Lewis & Wood og føres av Green Apple.

Dele på Pinterest Puter med blomster

RØFT: En pute med en røff, vannaktig blomst kan gjøre hele forskjellen. Den pyntelige broderte puten kler å få det rå blomsterfølget. Tekstilene er fra Harlequin/Tapethuset.

Dele på Pinterest Puter med blomstermotiv

BRODERI: Mer håndlaget kan det vel neppe se ut. Broderte puter med blomstermotiv fra Sanderson føres av INTAG.

Mer informasjon:

Borge

Fantasi Interiør

Green Apple

INTAG

Storeys

Tapethuset

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]