Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Blomstermotiv med håndlaget touch

TREND: Rustikk eller romantisk, disse rosene kan helle begge veier. Trendy kombinasjon med brunt og gyllent. Tapetet fra C...   Bilder av: Borge, Fantasi Interiør, Green Apple, INTAG, Storeys, Tapethuset
Blomstermotiv kommer og går i motebildet. Nå er de igjen tilbake på designernes tegnebrett, og resultatet vises både på catwalken og i interiørdesign.
Blomstertapet
TIDLØS: Slike buketter er tidløst nytt og vender tilbake med nye farger og teksturer etter hvert som moten svinger. Tapet og tekstiler i kolleksjonen Colony føres av Borge.

Motivene skal gjerne se håndlaget ut. Ved første øyekast kan tapet og tekstiler se ut som de er malt for hånd med sirlige eller røffe penselstrøk, eller med akvarellaktige teknikker. Trenden tolkes som en lengsel etter det håndlagede i en digitalisert verden.

Den danske Pej-gruppen skriver i et nyhetsbrev at blomstermotivene kommer igjen som en motreaksjon på den minimalistiske stilen vi har hatt en tid, og henger sammen med en voksende interesse for natur og det naturlige. Designernes fremste inspirasjonskilde er naturen. Etter en lengre periode med fravær av planter og dekor er dette et marked i vekst. Den blomsterhungrige går en glad tid i møte.

LES OGSÅ: De viktigste tendensene i interiørmoten.

Blomstertapet akvarell
AKVARELL: Her er motivet nærmest drysset på med lette penselstrøk. God håndlaget look på designene i kolleksjonen WaterPerry fra Sanderson. Føres av INTAG.

Less på!

Abstrakt blomstertapet
LUFTIG: Et litt abstrakt og luftig blomsterdryss mot blå bakgrunn fra Harlequin. Tapetet er hentet fra kolleksjonen Antozoa, føres av Tapethuset.

Dempede farger har dominert interiørene en stund. Men nå er det flere som begynner å eksperimentere med print, og det må gjerne lesses litt på.

I stedet for et «less is more-uttrykk» kan man nå heller snakke om et «more is more-uttrykk». Gjerne et vell av farger og kontrasterende mønstre – ofte en kombinasjon av puter, tapet og gardiner.

Vi har gjort et dypdykk blant vårens tapet og tekstiler og kan bekrefte at blomseterutvalget er variert.

Blomster- og naturtapet
PIP: Det populære designet Pip fra Eijjfinger kommer i mange ulike design og bunnfarger. Her sirlig «malte» blomster på en dus grå bunn. Føres av Storeys.
Blomstertapet i duse farger
FORSIKTIG: Blomster er også aktuelt i duse og nøytrale farger. Disse sarte rosene er på tapetet hos Borge i kolleksjonen Florentine II.
Tropiske blomster på tapet
TROPISK: Tropiske blomster og planter er høyaktuelle. Denne varianten er uten blomst, men det håndmalte looket er der og fargen er høyaktuell. Tapetet Tropicana føres av Fantasi Interiør.
Hodegavl blomster
BLOMSTERSENG: En elegant utgave av blomstersengen, med sengegavl trukket i «moderne kunst» fra Lizzo. Tekstilet føres av Green Apple.
Digitalt tapet
VEGGKUNST: Ved første øyekast ser det ut som en dekorasjonsmaler har vært her. Veggene er tapetsert med digitalt trykte paneler i størrelse 140 X 300 cm. Panelene er fra Harlequin og føres av Tapethuset.
Sommerlig tapet
HAGEPRAKT: Jardin Chic er en tapetkolleksjon fra Fantasi Interiør med mange blomstermotiv. Fine kombinasjoner for tapet i rom etter rom og god sommerfølelse.
Retro tapet
RETRO: Foruten natur er det også mye 70-tallsinspirasjon i kulissene. Disse teksilene er fra Lewis & Wood og føres av Green Apple.
Puter med blomster
RØFT: En pute med en røff, vannaktig blomst kan gjøre hele forskjellen. Den pyntelige broderte puten kler å få det rå blomsterfølget. Tekstilene er fra Harlequin/Tapethuset.
Puter med blomstermotiv
BRODERI: Mer håndlaget kan det vel neppe se ut. Broderte puter med blomstermotiv fra Sanderson føres av INTAG.

Mer informasjon

Borge

Fantasi Interiør

Green Apple

INTAG

Storeys

Tapethuset

Les også Grønne planter som ikke visner

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Beckers annons

Nyeste artikler