Kategorier

Meny

Konto

Forbered drømmesommeren

Drømmer du om en varm sommer på din nyoljede terrasse? Gjør du forberedelsene nå, kan du nyte av alle de late og varme dagene som kommer.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Forbered drømmesommeren

Foto: Flügger

Sommersolen nytes best på terrassen, uten fliser i føttene og dårlig samvittighet for vedlikehold du burde ha gjort for lengst.

Følg malingprodusenten Flüggers enkle sjekkliste for terrasse og hagemøbler, slik at du ikke setter i gang uten å ha riktig verktøy og produkter i hus. 

Dele på Pinterest FLISEFRITT: Med riktig vedlikehold kan du nyte både frokost og solfylte dager på treplattingen og i tremøblene, uten å få fliser i føttene.

FLISEFRITT: Med riktig vedlikehold kan du nyte både frokost og solfylte dager på treplattingen og i tremøblene, uten å få fliser i føttene.

Terrasse-sjekkliste

Hagemøbler og treplatting som settes inn med terrasseolje er godt beskyttet mot solens nedbrytende UV-stråler, soppdannelse og oppsprekking.  Dette er det du trenger for å realisere ditt terrasse- eller hagemøbelprosjekt: 

  • Slipepapir
  • Slipekloss av kork
  • Blå børste med vanngjennomgang
  • Skaft med vanngjennomgang
  • Terrasserens, Facade Anti-green
  • Terrassebeis Aqua
  • Wood Tex pensel, 50 mm
Dele på Pinterest VASKEUTSTYR: En stiv børste med vanngjennomløp gjør det lettere å vaske store flater.

VASKEUTSTYR: En stiv børste med vanngjennomløp gjør det lettere å vaske store flater.

Nystelt treverk på 1-2-3:

1. Fei plattingen og spyl den ren med vann. Koble børste og skaft til hageslangen, og vask vekk gjenstridig nedsmussing. Børsten fordeler vannet via hull i børsteflaten. Påfør deretter rengjøringsmidlet (Facade Anti-green) med pensel eller børste til treet er godt fuktig. La midlet virke i 3-4 dager alt etter hvor mye begroning det er på treverket.

2. Fjern restene av behandlingen med en stiv børste og vask grundig etter med rent vann. La treet tørke.

3. Slip vekk fiberreisning. Bruk slipepapir og slipekloss. Med dette kommer du lett til i kriker og kroker på hagemøbler og platting. Påfør deretter ny terrassebeis med pensel. Etter behandling er flaten berøringstørr og kan tas i bruk etter 6 timer. 

Dele på Pinterest RENS: Husk å rengjøre før du begynner å slipe og beise, det har betydning for behandlingens holdbarhet.

RENS: Husk å rengjøre før du begynner å slipe og beise, det har betydning for behandlingens holdbarhet.

Dele på Pinterest SLITASJE: Alt treverk ute slites av sol, vær og vind. Med terrassebeis holder både platting og møbler lengre.

SLITASJE: Alt treverk ute slites av sol, vær og vind. Med terrassebeis holder både platting og møbler lengre.

Terrassebeis Aqua

En vanntynnet, transparent behandling som motvirker begroing, uttørking og sprekkdannelse. Den gir en vannavvisende flate og har et UV-filter som beskytter mot solen og bevarer treverkets lød, farge og holdbarhet. 

Mer informasjon:

Flügger 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]