Kategorier

Meny

Konto

Ett hjem, ett gulv

La gulvet flyte fra rom til rom, og opplev den harmoni det gir å innrede boligens ulike rom med helhetlig gulv.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ett hjem, ett gulv

Foto: Tarkett

Mørke og lange vintre med mye innetid gjør at vi lenge har foretrukket lyse interiører, som bevarer det lille dagslyset vi har på best mulig måte. Klassisk nordisk interiør og design preges derfor av lyse, lette flater, enkle linjer, gjennomtenkt funksjon og utstrakt bruk av blondt tre. Når norske hjem skal innredes foretrekkes fortsatt den nordiske stilen. Og her er parkettgulv et populært valg. 

Dele på Pinterest PRAKTISK: Overflaten er behandlet med hvitpigmentert hardvoksolje, og passer godt til den nordiske interiørstilen. Renhold og vedlikehold er enkelt utført.

PRAKTISK: Overflaten er behandlet med hvitpigmentert hardvoksolje, og passer godt til den nordiske interiørstilen. Renhold og vedlikehold er enkelt utført.

Harmoni

Et tregulv som flyter gjennom alle boligens rom gir et rolig og helhetlig inntrykk. Med samme lyse, hvitpigmenterte eik i alle rom, harmonerer gulvet fint med lyse, pastellfargede vegger. I denne leiligheten er det et mønsterlagt parkettgulv, og det samme gulvmaterialet brukes i gang, stue, kjøkken og soverom.

At gulvet har et eget mønster bryter det ensformede, slik at flaten oppleves variert uten å virke prangende eller dominerende. I den skandinaviske interiørstilen er enkelhet og harmoni viktig, og gulvet bidrar i stor grad til inntrykket interiøret gir. 

Dele på Pinterest KLASSISK: Det vakre klassiske rutemønsteret på parketten har røtter tilbake til 1600-tallet, da dette mønsteret var vanlig hos europeisk adel og det fornemme borgerskapet.

KLASSISK: Det vakre klassiske rutemønsteret på parketten har røtter tilbake til 1600-tallet, da dette mønsteret var vanlig hos europeisk adel og det fornemme borgerskapet.

Dele på Pinterest LETTLAGT: Gulvet er lett å legge med klikksystemet 2-lock. Store gulvflater skal deles opp med bevegelsesfuger. Disse skjules diskret under lister som harmonerer med gulvet.

LETTLAGT: Gulvet er lett å legge med klikksystemet 2-lock. Store gulvflater skal deles opp med bevegelsesfuger. Disse skjules diskret under lister som harmonerer med gulvet.

Funksjon

Funksjon er også viktig, og gulvet skal være enkelt å rengjøre og holde vedlike. Dette gulvet er behandlet med en hardvoksolje som gir matt overflate med maksimalt naturlig trefølelse. De hvite pigmentene i behandlingen gir et lyst gulv som passer godt til den nordiske interiørstilen. Behandlingen er slitesterk og enkel å holde ren – vanlig tørrmopping eller støvsuging er tilstrekkelig til daglig. Ved behov tilføres ny hardvoksolje utsatte steder.

Gulvet Noble Eik Scandinavia er en nytolkning av et klassisk hollandsk rutemønster fra 1600-tallet, men med børstet overflate som fremhever trestrukturen. Hvitpigmenteringen harmonerer fint med de populære duse pastellene.

Dele på Pinterest PASTELLFARGET: Noble Eik Scandinavia er hvitpigmentert, og passer godt til de populære duse pastellene.

PASTELLFARGET: Noble Eik Scandinavia er hvitpigmentert, og passer godt til de populære duse pastellene.

Dele på Pinterest LYST: Noble Eik Scandinavia er behandlet med hvitpigmentert hardvoksolje. Gulvflaten er deretter børstet, noe som fremhever trestrukturen på en fantastisk måte.

LYST: Noble Eik Scandinavia er behandlet med hvitpigmentert hardvoksolje. Gulvflaten er deretter børstet, noe som fremhever trestrukturen på en fantastisk måte.

Mer informasjon:

Tarkett

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]