Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Enklere enn noensinne å finne riktig farge

cloud_download
fullscreen
 • Enklere enn noensinne å finne riktig farge

  Foto: Chera Westman/ifi.no, Nordsjö

 • Enklere enn noensinne å finne riktig farge

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • Enklere enn noensinne å finne riktig farge

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • Enklere enn noensinne å finne riktig farge

  Foto: Nordsjö

Det har aldri vært enklere å velge farge enn nå. Nordsjö lanserer en unik prøveboks for veggmaling, med maling og påføringsverktøy i ett. Prisen er lav og bruken enkel, slik at terskelen for å teste ulike farger blir lav.

Annonse
Nordsjö Colour Tester Mette Dahl

UTMERKET – I fargebaren til Nordsjö er fargene det finnes en Colour Tester til merket ut med en klistrelapp, forteller Mette Dahl.

Undersøkelser malingsprodusenten Nordsjö har gjennomført viser at mange vurderer å fornye sitt hjem ved å male i ett eller flere rom. Men når halvparten av dem sier at de savner selvtillit når det kommer til fargevalg, fører det ofte til utsettelse av prosjektet.

– Mange som vil male om hjemme synes det er vanskelig å velge farge. Nordsjö Colour Tester er den enkleste måten å gjøre oppstrøksprøve på, sier Brand Manager Mette Dahl hos Nordsjö.

49 moderne farger
Teste veggfarge

VEGGFARGE: De 48 mestselgende veggfargene fra Nordsjös fargevegg, pluss Årets Farge 2019 «Spiced Honey», er plukket ut for å inngå i sortimentet.

Nordsjö Colour Tester er en innovativ forpakning med maling og mini-rull i ett, som lar deg enkelt prøvemale fargen i det rommet du vil male.

– Det har aldri vært enklere å velge riktig farge, sier Ann Charlotte Linde, Colour Manager i Nordsjö.

De 48 mestselgende veggfargene fra Nordsjös fargevegg, pluss Årets Farge 2019 «Spiced Honey», er plukket ut for å inngå i sortimentet.

– Fargeprøven er enkel å bruke, lett og billig å kjøpe. Colour Tester appellerer til dem som synes det er vanskelig å bestemme seg for farge. Vi håper det vil gjøre terskelen for å teste farger lav, slik at flere vurderer å male om hjemme. Samtidig blir veien til beslutning kortere, sier hun.

Lurt åt teste først
Fargetester for oppstrøksprøve

TILGJENGELIG: Fargetesteren kan kjøpes for en rimelig penge både i nettbutikk og hos din malingforhandler.

Å lage en egen oppstrøksprøve før du maler, er ofte den sikreste måten å finne ut om fargen passer i interiøret. Mange ting påvirker hvordan en farge oppleves, blant annet hvilke andre farger som finnes i rommet og aktuelle lysforhold.

– Derfor vil vi hjelpe våre kunder i denne prosessen og sørge for at de gjør et fargevalg som harmoniserer med hjemmets øvrige innredningsdetaljer og gir et flott resultat som man blir fornøyd med, sier Linde.

Dette ble brukt

Nordsjö Colour Tester

remove_circle_outline
keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]