Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Enklere enn noensinne å finne riktig farge

Det har aldri vært enklere å velge farge enn nå. Nordsjö lanserer en unik prøveboks for veggmaling, med maling og påføringsverktøy i ett. Prisen er lav og bruken enkel, slik at terskelen for å teste ulike farger blir lav.

cloud_download
fullscreen
 • <b>UTMERKET</b> – I fargebaren til Nordsjö er fargene det finnes en Colour Tester til merket ut med en klistrelapp, forteller Mette Dahl.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • <b>TILGJENGELIG: </b>Fargetesteren kan kjøpes for en rimelig penge både i nettbutikk og hos din malingforhandler.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • <b>VEGGFARGE: </b> De 48 mestselgende veggfargene fra Nordsjös fargevegg, pluss Årets Farge 2019 «Spiced Honey», er plukket ut for å inngå i sortimentet.

  Foto: Nordsjö

 • <b>ALT I ETT-PRØVE:</b>Nordsjö Colour Tester er et enkelt verktøy med innebygget mini roller som gjør det enkelt å teste fargen hjemme.

  Foto: Nordsjö

 • <b>ENKLERE: </b>Det har aldri vært enklere å gjøre en oppstrøksprøve før man velger farge.

  Foto: Nordsjö

 • <b>EFFEKTFULL: </b>Fargeprøven har vært i bruk på andre markeder i noen år, og de positive effektene er godt dokumentert. Cirka halvparten av kundene som kjøper én eller flere Colour Testers, kommer i løpet av en måned tilbake for å kjøpe veggmaling, sier Brand Manager Mette Dahl hos Nordsjö.

  Foto: Nordsjö

Annonse
Annonse
Nordsjö Colour Tester Mette Dahl

UTMERKET – I fargebaren til Nordsjö er fargene det finnes en Colour Tester til merket ut med en klistrelapp, forteller Mette Dahl.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Undersøkelser malingsprodusenten Nordsjö har gjennomført viser at mange vurderer å fornye sitt hjem ved å male i ett eller flere rom. Men når halvparten av dem sier at de savner selvtillit når det kommer til fargevalg, fører det ofte til utsettelse av prosjektet.

– Mange som vil male om hjemme synes det er vanskelig å velge farge. Nordsjö Colour Tester er den enkleste måten å gjøre oppstrøksprøve på, sier Brand Manager Mette Dahl hos Nordsjö.

49 moderne farger

Teste veggfarge

VEGGFARGE: De 48 mestselgende veggfargene fra Nordsjös fargevegg, pluss Årets Farge 2019 «Spiced Honey», er plukket ut for å inngå i sortimentet.
camera_alt (Nordsjö)

Nordsjö Colour Tester er en innovativ forpakning med maling og mini-rull i ett, som lar deg enkelt prøvemale fargen i det rommet du vil male.

– Det har aldri vært enklere å velge riktig farge, sier Ann Charlotte Linde, Colour Manager i Nordsjö.

De 48 mestselgende veggfargene fra Nordsjös fargevegg, pluss Årets Farge 2019 «Spiced Honey», er plukket ut for å inngå i sortimentet.

– Fargeprøven er enkel å bruke, lett og billig å kjøpe. Colour Tester appellerer til dem som synes det er vanskelig å bestemme seg for farge. Vi håper det vil gjøre terskelen for å teste farger lav, slik at flere vurderer å male om hjemme. Samtidig blir veien til beslutning kortere, sier hun.

Lurt åt teste først

Fargetester for oppstrøksprøve

TILGJENGELIG: Fargetesteren kan kjøpes for en rimelig penge både i nettbutikk og hos din malingforhandler.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Å lage en egen oppstrøksprøve før du maler, er ofte den sikreste måten å finne ut om fargen passer i interiøret. Mange ting påvirker hvordan en farge oppleves, blant annet hvilke andre farger som finnes i rommet og aktuelle lysforhold.

– Derfor vil vi hjelpe våre kunder i denne prosessen og sørge for at de gjør et fargevalg som harmoniserer med hjemmets øvrige innredningsdetaljer og gir et flott resultat som man blir fornøyd med, sier Linde.

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Nordsjö Colour Tester

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]