Kategorier

Meny

Konto

En smak av sommer

Det er ikke fritt for at man fornemmer måkeskrik og lukten av sjø når man inviteres inn i disse sommerhyttene.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
En smak av sommer

Foto: Per Erik Jæger/ifi.no, Jan Larsen/ifi.no, Espen Grønli/ifi.no

Deilig lys og sommerlyder, gode venner rundt bordet, måltider som trekker ut og langt inn i de små timer mens dagen går over i sommernatten – det er dette vi drømmer om når det snør og blåser som verst.

Disse spiseplassene underbygger nettopp de drømmene. De har alle en sommerlig stil, for det meste holdt i lyse, lette farger, både på tak, vegger, gulv og møbler. Her skal man ikke gå glipp av det fine lyset som sommerdager og lange kvelder har å by på! 

 

Dele på Pinterest Bordplaten av drivved setter an den lette, maritime stilen. Vegger i farge  S 0502-G. Stoler og bordunderstell er malt grå, i farge S 2502-B

Bordplaten av drivved setter an den lette, maritime stilen. Vegger i farge S 0502-G. Stoler og bordunderstell er malt grå, i farge S 2502-B

Dele på Pinterest Mange vinduer sørger for mye lys til spiseplassen. Vegger og gulvlister i farge  S 1502-Y50R, vinduer og dører i hvitt. Stoler, sittebenk og bordunderstell har fått en mørkere farge, som gir tyngde i rommet; S 5502-Y.

Mange vinduer sørger for mye lys til spiseplassen. Vegger og gulvlister i farge S 1502-Y50R, vinduer og dører i hvitt. Stoler, sittebenk og bordunderstell har fått en mørkere farge, som gir tyngde i rommet; S 5502-Y.

Interiørene matcher de respektive hyttenes beliggenhet. Alle har vann i nærheten, og mer eller mindre vegetasjon inntil hytteveggen. Dette gjenspeiles i rommene, som har ganske så forskjellige uttrykk, noen med en touch av maritimt

Dele på Pinterest En sjarmerende spisekrok. Kjøkkenbenk og gamle møbler ble som nye med maling, farge S 3010-R80B, og det gulnede panelet i farge S 1010-R80B.

En sjarmerende spisekrok. Kjøkkenbenk og gamle møbler ble som nye med maling, farge S 3010-R80B, og det gulnede panelet i farge S 1010-R80B.

Dele på Pinterest Lyst, lekkert og aldri så lite romantisk, med skreddersydde stolskjørt i lintekstil. Farger: tak 0502-Y, vegger S 1002-Y, gulv S 2002-Y. Lyse gardiner faller til gulvet og rammer inn vinduene uten å stjele noe av lyset.

Lyst, lekkert og aldri så lite romantisk, med skreddersydde stolskjørt i lintekstil. Farger: tak 0502-Y, vegger S 1002-Y, gulv S 2002-Y. Lyse gardiner faller til gulvet og rammer inn vinduene uten å stjele noe av lyset.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]