Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

En dash farge til det hvite

Det er ikke mye farge som skal til for å bryte opp i ellers så hvite omgivelser.

 • <b>SIKRINGSGUL</b> Gulfargen på sikringsskapets dør lyser opp i rommet. Døren fungerer også som oppslagstavle. (Foto: Anne Manglerud)

  Foto:

 • <b>SMÅ FARGEKLATTER</b> Her har noen av vedkubbene fått farge. Dette kan enkelt varieres etter lyst og anledning. (Foto: Beckers)

  Foto:

 • <b>HIMMELBLÅ</b> Den knallblå veggen er kraftfull! Den er et spennende innslag, som gir mye i til rommet. Foruten mønsteret i flisene over vasken får den være alene om fargen. (Foto: Espen Grønli/ifi.no)

  Foto:

 • <b>BLÅTT</b> Skuffrontene er lekkert blåmalte mot de hvite veggene. Fargen er tatt opp i håndklærne (Foto: Flügger)

  Foto:

 • <b>FARGENISJER</b> Det smale soverommet er hvitt på tak, vegger og gulv. Sengenisjene står for fargeinnslagene, og har fått hver sin farge. (Foto: Nordsjö)

  Foto:

 • <b>ENERGI</b> Rødfargen på gulvbelegget er varm og sterk og gir plenty energi både til rommet og dem som bor der. Gulvet er lett å legge og enkelt å holde rent. (Foto: Per Erik Jæger/ifi.no)

  Foto:

Annonse
Annonse
SOLGULT

SIKRINGSGUL Gulfargen på sikringsskapets dør lyser opp i rommet. Døren fungerer også som oppslagstavle. (Foto: Anne Manglerud)

Det skal forbløffende lite jobb til for å gi farge til rom som i utgangspunktet er hvite eller veldig lyse. Litt farge kan gjøre stor forskjell = liten innsats gir stor effekt.   

Det er ikke nødvendig hverken å rulle maling på de store flatene eller tapetsere en vegg, ei heller legge nytt gulv eller skifte noe som helst. Tar du utgangspunkt i det du har og aktiverer kreativiteten, kommer du antageligvis langt nok.  

Bryt med farger

RØDT GULV

ENERGI Rødfargen på gulvbelegget er varm og sterk og gir plenty energi både til rommet og dem som bor der. Gulvet er lett å legge og enkelt å holde rent. (Foto: Per Erik Jæger/ifi.no)

Tilfører du litt farge på små områder, vil du kanskje la deg overraske av effektgevinsten. Dette gjør det også enkelt eventuelt å skifte fargene senere, når det ikke krever for stor innsats. Skap noen godsaker for øynene, noe som bryter med alt det hvite og gir dem noe å feste blikket på.

Smått blir stort

FARGERIK VED

SMÅ FARGEKLATTER Her har noen av vedkubbene fått farge. Dette kan enkelt varieres etter lyst og anledning. (Foto: Beckers)

Endringene kan skje i form av små overraskelser, som det å fylle peisnisjene med farge istedenfor saker og ting. Setter du inn stearinlys forsterkes fargene, som også får litt liv.

Eller hva med å male enden på utvalgte vedkubber i stabelen? Slik kan du enkelt tilsette farge til festlig lag og spesielle anledninger.

En liten vegg som stikker ut i rommet kan for eksempel få sin egen kulør, og får den være alene om den gir det en spennende effekt.

Sikringsskapet i gangen er som oftest ikke en estetisk del av et interiør. Hvorfor ikke utnytte denne plassen til å forsyne rommet med litt farge?

Er du så heldig å ha et eget rom til garderoben, kan det være en idé å la gulvet gi fargen til det lille rommet istedenfor å fargesette veggene.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]