Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Dagen begynner ved frokostbordet

Der hvor dagens viktigste måltid skal inntas, og der hver dag starter, gjelder det å skape en god atmosfære.

cloud_download
fullscreen
 • Dagen begynner ved frokostbordet

  Foto: Borge, Fantasi Interiør, Golvabia, Storeys, Pergo, Tarkett, Forbo Flooring, INTAG, Beckers, Nordsjö, Butinox Interiør, Tapethuset

 • <b>BLÅTT:</b> Med blått på vegger og tekstiler kan du få en rolig start på dagen. Her er det tapeter fra kolleksjonen

  Foto:

 • <b>DINER:</b> Dette tapetet fra kolleksjonen

  Foto:

 • <b>ELEGANT:</b> Mer mørkt gulv og hvit duk kan du få følelsen av å være på en elegant restaurant når du spiser frokost. Her er gulvet Maxwear fra Golvabia. (Foto: Golvabia)

  Foto:

 • <b>FARGERIKT:</b> Er du av dem som trenger en liten energiboost om morgenen? Da kan et fargerikt tapet, som dette fra kolleksjonen

  Foto:

 • <b>GODE GULV:</b> Invester i et godt gulv på kjøkkenet. Her tilbringer du mye tid, og gulvet bør både være godt å trå på og tåle en god del. Dette laminatgulvet fra Pergo kalles

  Foto:

 • <b>GULVFOKUS:</b> Hvorfor ikke la gulvet være stjerna på kjøkkenet? Her er det lagt et laminatgulv fra Tarkett med fiskebeinsmønster. (Foto: Tarkett)

  Foto:

Annonse
Annonse
Blått kjøkken

BLÅTT: Med blått på vegger og tekstiler kan du få en rolig start på dagen. Her er det tapeter fra kolleksjonen "Blomstermåla" fra Borge. (Foto: Borge)

En god start på dagen er gull verdt. Og den skapes ved frokostbordet. Det er på kjøkkenet du slår deg ned om morgenen og inntar dagens viktigste måltid. Det er her du skal få energi for å våkne, eller en rolig start på dagen, om du heller foretrekker det. Hva som er den riktige atmosfæren for at du skal få en god start på dagen, varierer fra person til person. Trenger du ro eller energiboost?

LES OGSÅ: Hvilke farger skaper spiselyst?

Husets hjerte

For mange er kjøkkenet husets hjerte – det viktigste rommet i hele boligen. Det er et rom der frokosten kan nytes før vi må farte av gårde videre på jobb eller skole. Ofte samles familien ved frokostbordet før de går hver til sitt. Og da er det viktig å gjøre det til et rom vi kan trives i.

Laminatgulv på kjøkkenet

GODE GULV: Invester i et godt gulv på kjøkkenet. Her tilbringer du mye tid, og gulvet bør både være godt å trå på og tåle en god del. Dette laminatgulvet fra Pergo kalles "Sensation", og gir et autentisk uttrykk samtidig som det tåler vannsøl. (Fot

Din kjøkkenopplevelse

Fargerikt tapet på kjøkkenet

FARGERIKT: Er du av dem som trenger en liten energiboost om morgenen? Da kan et fargerikt tapet, som dette fra kolleksjonen "Stripes" fra Storeys, være noe for deg. (Foto: Storeys)

Når kjøkkenet – og spiseplassen – skal pusses opp, gjelder det å stille seg selv noen spørsmål først. Det er lurt å finne ut hva kjøkkenet og frokostsonen skal brukes til. Skal det gi ro i sjela før du skal stresse rundt på jobb resten av dagen? Eller er du et B-menneske som trenger litt ekstra energi før du våkner skikkelig? Svaret på det kan være en god pekepinn på om du bør satse på rolige, duse farger som kan gjøre deg avslappet, eller om du like gjerne kan kjøre på med litt ekstra fargesterke tapeter og malinger slik at du får en energiboost om morgenen.

Avgengig av hvilken stemning du ønsker å skape ved spisesonen, kan du kanskje finne inspirasjon i interiørene vi har plukket ut her.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]