Kategorier

Meny

Konto

Veggplater - stadig mer populært

Både for private boliger og større prosjekter, er det gjerne et mål for byggherren å velge løsninger som er raske og rimelige, samtidig som de holder estetiske og tekniske krav.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Veggplater - stadig mer populært

Foto: Forestia

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Veggplater selger

For to år siden introduserte veggplateprodusenten Forestia Walls4You. En kolleksjon med ferdig tapetserte veggplater, som slo godt an i markedet. I fjor lanserte samme produsent Walls2Paint. Dette er spesielle veggplater for maling. Etterspørselen etter disse veggproduktene økte ytterligere. Ved å benytte deg av Walls2Paint slipper du å pusse, sparkle og grunne.

Nye kolleksjoner

For å tilfredsstille etterspørselen, oppgraderes nå Walls4You med hele 8 nye design, i tråd med dagens trender. Nå kommer både trendy betongoverflater i to forskjellige gråtoner, lekre snø-hvite panel med grå ranke-mønster, drivved, og nye stripete varianter. I tillegg kommer det to nye delikate design innen Basic-kolleksjonen som er spesielt velegnet for prosjektoppdrag.

Dele på Pinterest Nye kolleksjoner

Effektivt og praktisk

Veggplatene er utviklet og blir produsert ved Forestia sitt anlegg på Braskereidfoss. Dette er et konsept som gir kostnadseffektiv og redusert byggetid. Platene kan både overmales og tapetseres, de har god skrufasthet, er enkle å holde rene i og med at de er vaskbare.

- En av de viktigste tilbakemeldingene vi får, er at veggplatene er enkle og raske å montere, forteller en entusiastisk produktsjef i Byggma, Harvey Rønningen.

 

Se ny nettside:

Forestia

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]