IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Veggplater - stadig mer populært

Foto: Forestia

Veggplater - stadig mer populært

Både for private boliger og større prosjekter, er det gjerne et mål for byggherren å velge løsninger som er raske og rimelige, samtidig som de holder estetiske og tekniske krav.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Veggplater selger

For to år siden introduserte veggplateprodusenten Forestia Walls4You. En kolleksjon med ferdig tapetserte veggplater, som slo godt an i markedet. I fjor lanserte samme produsent Walls2Paint. Dette er spesielle veggplater for maling. Etterspørselen etter disse veggproduktene økte ytterligere. Ved å benytte deg av Walls2Paint slipper du å pusse, sparkle og grunne.

Nye kolleksjoner

For å tilfredsstille etterspørselen, oppgraderes nå Walls4You med hele 8 nye design, i tråd med dagens trender. Nå kommer både trendy betongoverflater i to forskjellige gråtoner, lekre snø-hvite panel med grå ranke-mønster, drivved, og nye stripete varianter. I tillegg kommer det to nye delikate design innen Basic-kolleksjonen som er spesielt velegnet for prosjektoppdrag.

Se flere bilder
Nye kolleksjoner

Foto:

Effektivt og praktisk

Veggplatene er utviklet og blir produsert ved Forestia sitt anlegg på Braskereidfoss. Dette er et konsept som gir kostnadseffektiv og redusert byggetid. Platene kan både overmales og tapetseres, de har god skrufasthet, er enkle å holde rene i og med at de er vaskbare.

- En av de viktigste tilbakemeldingene vi får, er at veggplatene er enkle og raske å montere, forteller en entusiastisk produktsjef i Byggma, Harvey Rønningen.

 

Se ny nettside:

Forestia

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Chera Westman  | 
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

IFI.NO  | 
Mal fliser, i dusjen også
Gjør det selv

Det går helt fint an å male fliser i våtrom, også inne i dusj-sonen. Det er grunnarbeidet som avgjør hvor godt malingen sitter.

Camilla Delbekk(  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.