IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Enkel kjøkkenfornyelse

Foto: Produsenten

Enkel kjøkkenfornyelse

Vil du ha en lett vaskbar flate over kjøkkenbenken - i kult design. Et «kitchen board» kan være løsningen.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hva skal du gjøre med halvmeteren over kjøkkenbenken? En ny kolleksjon «kitchen board» - spesialdesignet for nordisk interiør har sett dagens lys.

 

 

Klikkes på plass

Fibo- Trespo kitchen board heter den nye kolleksjonen paneler, som kan klikkes på plass over kjøkkenbenken.

– Det er flere grunner til å velge «kitchen board». Det dekorerer kjøkkenet ditt på en lett og lekker måte. Den tåler vannsprut og temperatursvingninger, sier Torunn Mangseth, markedsføringssjef i Byggma.

Panelet klikkes enkelt på plass med et spesialpantertet system for klikklås. Og festes derfor rett utenpå veggen som er der fra før.

 

Se flere bilder
Klikkes på plass

Foto:

"Black Flower" heter denne designen.

Tåler vannsprut

– Det beskytter veggen bak kjøkkenbenken. I tillegg er det perfekt mot vannsprut, og flekker fra for eksempel baking. Renholdet er dessuten en fryd, sier Mangseth.

«Kitchen board» er spesialtilpasset panel for områder mellom benk og overskap på kjøkkenet. Alle design kan også leveres i fullformat dersom man for eksempel har et åpent område uten overskap.

Se flere bilder
Tåler vannsprut

Foto:

Hvite fliser i form av panel...

Kule design

Panelene kan monteres direkte på stenderverk eller på eksisterende skrufaste vegger. De selges hos alle ledende byggevareforhandlere.

«Kitchen board» er foruten å være enkelt å montere, så å si vedlikeholdsfritt. Kolleksjonen består av 21 varianter med forskjellige design, hvorav syv er helt nye på markedet.

De har spesialdesignede overflater som varierer fra sort betong med skimmer, via «shabby chic», fransk landstil, til skiferbrudd strukturer og ny trendy betongdesign.

Se flere bilder
Kule design

Foto:

Kobber er veldig trendy akkurat nå. Klikk det over kjøkkenbenken!

For mer informasjon:

FIBO-TRESPO

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.