Kategorier

Meny

Konto

Enkel kjøkkenfornyelse

Vil du ha en lett vaskbar flate over kjøkkenbenken - i kult design. Et «kitchen board» kan være løsningen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Enkel kjøkkenfornyelse

Foto: Produsenten

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hva skal du gjøre med halvmeteren over kjøkkenbenken? En ny kolleksjon «kitchen board» - spesialdesignet for nordisk interiør har sett dagens lys.

 

 

Klikkes på plass

Fibo- Trespo kitchen board heter den nye kolleksjonen paneler, som kan klikkes på plass over kjøkkenbenken.

– Det er flere grunner til å velge «kitchen board». Det dekorerer kjøkkenet ditt på en lett og lekker måte. Den tåler vannsprut og temperatursvingninger, sier Torunn Mangseth, markedsføringssjef i Byggma.

Panelet klikkes enkelt på plass med et spesialpantertet system for klikklås. Og festes derfor rett utenpå veggen som er der fra før.

 

Dele på Pinterest Klikkes på plass

Tåler vannsprut

– Det beskytter veggen bak kjøkkenbenken. I tillegg er det perfekt mot vannsprut, og flekker fra for eksempel baking. Renholdet er dessuten en fryd, sier Mangseth.

«Kitchen board» er spesialtilpasset panel for områder mellom benk og overskap på kjøkkenet. Alle design kan også leveres i fullformat dersom man for eksempel har et åpent område uten overskap.

Dele på Pinterest Tåler vannsprut

Kule design

Panelene kan monteres direkte på stenderverk eller på eksisterende skrufaste vegger. De selges hos alle ledende byggevareforhandlere.

«Kitchen board» er foruten å være enkelt å montere, så å si vedlikeholdsfritt. Kolleksjonen består av 21 varianter med forskjellige design, hvorav syv er helt nye på markedet.

De har spesialdesignede overflater som varierer fra sort betong med skimmer, via «shabby chic», fransk landstil, til skiferbrudd strukturer og ny trendy betongdesign.

Dele på Pinterest Kule design

For mer informasjon:

FIBO-TRESPO

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]