IFI logo
Se flere bilder
Trend på tapetet

Foto: Produsenten

Trend på tapetet

Dongeribuksen har en lang og innholdsrik historie. Nå kan du få den på veggen. Det samme kan du med blomster i pikselformat.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tapetleverandøren Storeys har seks nye tapetbøker blant sine høstnyheter. Her er det alt fra mønster, lekne bilder, klassiske motiver og trendy skimmerdetaljer. I tillegg kom nylig den spennende tapetboken «Denim & Co».

Mønster på mønster

Kolleksjonen «Emporium» er både morsom og eklektisk med varierte mønsterkombinasjoner, inkludert typografi, piksler og fotografi.

– Tapetboken er på en måte en samling av ulike uttrykk, trender og formspråk. Designeren tør å gå et skritt lenger, sier Torhild Rustenberg, konseptsjef i Storeys Wall.

En design som utmerker seg fra denne boken har store blomster som er bygget opp av piksler.

– Blomster er i vinden. Og det samme er kombinasjonen av et geometrisk og organisk formspråk. Som for eksempel mønster på mønster. Det finner du her, sier Rustenberg.

Se flere bilder
Blomstret tapet, Emporium/Storeys

Foto:

Blomstret tapet, Emporium/Storeys

Jeansen på veggen

En dongeribukse, også kalt jeans, denimbukse og olabukse produseres i alle slags farger, men blått, og dernest svart, er dominerende.

Nå er blått den store trendfargen – og den er det mye av i dongeri!

Tapetleverandøren Storeys har derfor olabuksene med i den trendy og urbane kolleksjonen «Denim & Co».

Blant annet sees baklommer plassert ved siden av hverandre over hele veggen. Eller hva med kun olastoffet på tapetet?

Kolleksjonen består riktignok også av andre design enn olabuksene - som ruter i ulike farger, stoff, blomster, aviser og hus.

Se flere bilder
Dongeritapet, Denim & Co/Storeys

Foto:

Dongeritapet, Denim & Co/Storeys

Ensfarget i glitter

«Life» er varierte mønstre i en bred fargepalett. Her finnes varianter av grafiske mønstre, søte sommerfugler og nytolkninger av bokhylle, striper og blomster. Den passer for flere epoker i livet. Kolleksjonen har dessuten et bredt utvalg av ensfargede tapeter med glitterbakgrunn.

– Det gjør tapetet lett å kombinere med, sier konseptsjefen.

En annen kolleksjon med tilhørende ensfarget tapet er «Elegance». Den har også vinyl med fiberbakside, det samme som «Life».

– Den er fremfor alt klassisk, sier Rustenberg. Kolleksjonen har gode tekstilimitasjoner. Den har et tidløst og trygt utvalg av striper, ruter og ornamenter i typiske nyanser av grått, beige, blått og rødt.

For den som liker et malerisk uttrykk kan «Idyllia» være et godt valg. Den har akvarellmønster i klassisk stil. I tillegg har den passende ensfarget tapet. Gode nyanser er blant annet lilla, greige og grått med skimmereffekt.

Se flere bilder
Akvarellmønstre, Idyllia/Storeys

Foto:

Akvarellmønstre, Idyllia/Storeys

Inspirert av nordisk lys

«Ballad» er en klassisk tapetkolleksjon med nyanser som er inspirert av det skandinaviske lyset.

– Flere tapeter har gullnyanser og annet metallisk skimmer, siden det er en viktig trend nå. Det gir tapetene et glamorøst uttrykk, sier Rustenberg.

En annen tapetbok med naturen i sentrum er «Naturale».

Kolleksjonen har en raffinert tekstilstruktur med delikat skimmereffekt. Hovedpaletten er i hvitt, grått, lavendel og mint. Innslag av store trenden – kobber – er selvsagt med, sammen med lilla og petroleum.

Se flere bilder
Nordiske mønstre, Ballad/Storeys

Foto:

Nordiske mønstre, Ballad/Storeys

For mer informasjon:

Storeys

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.