Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Hvordan tapetsere

  •  
  •  
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Maleren viser hvordan du tapetserer med perfekt resultat. Se gjerne våre filmer om sparkling for forarbeidet. Verktøy: tapetkniv eller kniv, rosa rull og bøyle, lang vinkelpensel, lodd eller vater, tapetbørste, tapetskjøterull, bøtte og svamp.

Et tapetbord er bra å ha. Disse finnes i ulike materialer, i tre og metall for dem som skal tapetsere mye, og i stabil papp for engangsbruk. Tapetbord kan kjøpes der du kjøper tapet og lim, eller hos for eksempel Biltema, Jula eller Clas Ohlsson. Enkelte farge- og interiørbutikker leier også ut tapetbord.

Verktøy du trenger er en stålsparkel, langhåret rull med bøyle, pensel, lodd eller vater, tapetbørste eller – glattere, saks og tapetkniv samt en svamp og en bøtte med rent vann.

Mål høyden på veggen og kapp høyden på tapetbordet. Legg til noen centimeter i topp og bunn. Begynn ved et vindu og var nøye med oppsetting av den første høyden slik at den havner i vater. Bruk saks og tapetkniv for å skjære rent høyden rundt vinduene.

Neste høyde settes kant i kant med den første.

Mer informasjon

www.jordanvethvordan.no/

Les også Enkel tapetsering med fibertapet

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons