Kategorier

Meny

Konto

Vakre tepper av kasserte fiskegarn

Det er fullt mulig å hjelpe filippinske fiskere og kjøpe nye tepper i samme vending - gjenbruk av fiskegarn er nemlig det nyeste innen gjenvinning!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Vakre tepper av kasserte fiskegarn

Foto: Interface

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Disse designteppene består av 100 % resirkulert garn, deriblant gamle fiskenett. Dette er mulig fordi fiskegarn produseres av den samme type nylon som brukes til å produsere garn for teppefliser.

Nye muligheter

Dette tiltaket gir ikke bare deg flotte nye designtepper, men hjelper også til med å skape nye muligheter for fiskerne i blant annet de filippinske kyster. Interface var en av de første selskap i verden som offentlig forpliktet seg til bæredyktighet og har nå fått med seg flere på laget.

- I kraft av samarbeidet med ZSL og andre eksperter kan vi nå benytte andres avfall i vår produksjon og samtidig medvirke til å skape nye muligheter og livsbetingelser for fiskerne i et av verdens fattigste kystområder, forklarer Nigel Stansfield, Chief Innovation Officer hos Interface.

 

Dele på Pinterest Nye muligheter

Enkel installasjon

For enklest mulig installasjon har Interface et eget produkt, TacTiles. Dette er et limfritt installasjonssystem som ”binder” flisene sammen. Dette produktet skader ikke undergulvet og er et fleksibelt system. På Interface sine egne hjemmesider kan du finne mer informasjon om dette samt en installasjonsguide. 

Dele på Pinterest Enkel installasjon

Mer informasjon

www.interfaceflor.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]