Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Vakre tepper av kasserte fiskegarn

Det er fullt mulig å hjelpe filippinske fiskere og kjøpe nye tepper i samme vending - gjenbruk av fiskegarn er nemlig det nyeste innen gjenvinning!

 • Dette teppet er fra serien Biosfera.

  Foto:

 • Dette teppet er fra serien Biosfera.

  Foto:

 • Dette teppet er fra serien Metropolis

  Foto:

 • TacTiles er Interface sitt eget produkt for å gjøre installasjon enklere.

  Foto:

 • Disse designteppene består av 100 % resirkulert garn

  Foto:

 • Gjenbruk av fiskegarn er det nyeste innen gjenvinning

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Disse designteppene består av 100 % resirkulert garn, deriblant gamle fiskenett. Dette er mulig fordi fiskegarn produseres av den samme type nylon som brukes til å produsere garn for teppefliser.

Nye muligheter

Dette tiltaket gir ikke bare deg flotte nye designtepper, men hjelper også til med å skape nye muligheter for fiskerne i blant annet de filippinske kyster. Interface var en av de første selskap i verden som offentlig forpliktet seg til bæredyktighet og har nå fått med seg flere på laget.

- I kraft av samarbeidet med ZSL og andre eksperter kan vi nå benytte andres avfall i vår produksjon og samtidig medvirke til å skape nye muligheter og livsbetingelser for fiskerne i et av verdens fattigste kystområder, forklarer Nigel Stansfield, Chief Innovation Officer hos Interface.

 

Enkel installasjon

For enklest mulig installasjon har Interface et eget produkt, TacTiles. Dette er et limfritt installasjonssystem som ”binder” flisene sammen. Dette produktet skader ikke undergulvet og er et fleksibelt system. På Interface sine egne hjemmesider kan du finne mer informasjon om dette samt en installasjonsguide. 

Oppdatert: 01.08.2013  

Mer informasjon

www.interfaceflor.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]