IFI logo
Se flere bilder
Vegg-til-vegg-tepper er for alvor tilbake i trendbildet

Foto: Storeys

Vegg-til-vegg-tepper er for alvor tilbake i trendbildet

Heldekkende tepper har i de senere årene blitt stadig mer populært på kontorer, i hoteller og andre steder der mange folk ferdes. Nå vil stadig flere også ha teppegulv hjemme.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå ser vi den samme trenden i norske hjem. Dette er noe leverandørene har merket seg og de kommer stadig med nye, spennende alternativer.

- Vi har valgt å utvide vårt sortiment for boliger, kan daglig leder i Storeys AS, Gjermund Kristiansen fortelle og fortsetter, - vi lanserer i disse dager serien L’Amour som allerede har fått mye oppmerksomhet.

Passer godt i trendbildet

- Kolleksjonen kommer i sju ulike nyanser, i tillegg til de mer tradisjonelle tonene beige, grått og brunt, finnes helt hvitt, lys rosa og lavendel.  Garnet har en eksklusiv, metallisk finish som gjør at kolleksjonen passer svært godt inn i trendbildet og skiller seg ut fra de tradisjonelle, matte vegg-til-vegg-teppene, understreker Gjermund Kristiansen.

Enkelt og miljøvennlig

Vegg-til-vegg-tepper, som leveres i fire meters bredde, er enkelt og raskt å legge; du bare ruller det ut på gulvet, og på et øyeblikk har du et nytt, lunt og stille rom.

- Heldekkende tepper er anbefalt fordi de skaper et sunt inneklima. I stedet for at støvet svever rundt i rommet, legger det seg på teppet, og er enkelt å støvsuge, hevder Gjermund Kristiansen.

 

 

 

Mer informasjon

www.storeys.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.