Kategorier

Meny

Konto

Tapeter er også for våte rom

Våtromstapet er et godt og rimelig alternativ til fliser på bad, vaskerom og toaletter. De finnes i mange flotte design for bruk der vannet ikke står direkte på veggen. Nå kommer noen varianter også med innebygget membran.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tapeter er også for våte rom

Foto: Produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På badet, toalettet og i vaskerommet egner våtromstapeter seg meget godt. De er slitesterke og har høy vaskbarhet, samtidig som de har høy fuktmotstand. Våtromstapet er en ekstra solid variant av vinyltapet med fiberbakside. Vanlig våtromstapet skal ikke brukes i den direkte våtsonen, men gjerne på veggene i resten av rommet. Våtromstapeter er også godt egnet bruk som lettstelt dekor over kjøkkenbenken.

Våtromstapetene bør sveises i skjøtene. Kanten mellom gulvbelegg og tapet må også forsegles, det samme gjelder ved rør og for eksempel hullet hvor såpekoppen er festet.

Dele på Pinterest

Med membran

Et spesielt våtromstapet med integrert membran er kommet på markedet nylig, og det kan også brukes i våtsonene.

Et tett membransjikt forhindrer at fukt trenger inn i konstruksjonen, med mugg og råtedannelse som følge. Nå kan du få membran og pen overflate i ett og samme sjikt. Våtromstapetet Eternowall er verdens første våtromstapet med membran, der den beskyttende membranen og et dekorativt tapet er forent i ett produkt.

Dele på Pinterest Med membran

Godkjent

Eternowall er godkjent av SINTEF og Fagrådet for våtrom, og merket med CE-merket. Dette innebærer at produktet har gått gjennom flere grundige tester etter felles europeiske standarder. Blant annet har testene dokumentert vanntetthet, damptetthet og tetthet i skjøtene samt at tapetet tåler temperatursvingninger og bevegelser i underlaget.

Eternowall finnes med seks ulike dekorative mønstre i flere farger.

Mange design

All våtromstapet har fiberbakside, så tapetet skal ikke fuktes før oppsetting.

Våtromstapet er et populært, godt og rimelig alternativ til fliser, og det finnes flere tøffe kolleksjoner med mange design. Du kan få alt fra klassiske flismønstre og blomsterranker til referanser til røff og litt industriell struktur.

Dele på Pinterest Mange design

Mer informasjon

Borge

Fantasi Interiør

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]