Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Sett farge på terrassen

cloud_download
fullscreen
 • <b>FARGE:</b> La terrassen spille på lag med omgivelsene, husfargen og annet rundt. Terrassen her er behandlet med Beckers Terrasseolje i Teak 9302.

  Foto: Beckers

 • <b>STIL:</b> Boligens hus kan være med på å bestemme fargen på terrassen. Her er det brukt Butinox Terrassebeis i fargen 1008 Gråhvit.

  Foto: Butinox

 • <b>NATURLIG GRÅTT:</b> Med behandling basert på silisiumteknologi, som Wood Tex 08 Patina fra Flügger, kan du få en vakker, sølvgrå terrasse som varer i mange år.

  Foto: Flügger

 • <b>SE RUNDT DEG:</b> Ta hensyn til naturen og omgivelsene når du finner farge til terrassen. Ved å hente farger fra det du ser rundt, får du en harmonisk helhet.

  Foto: TV3/Eventyrlig Oppussing

La terrassen henge sammen med hus, hage og omgivelser. Tenk som når du fargesetter inne!

Annonse

Akkurat som når du velger farger til boligen inne, bør du se på husets stil, materialer og omgivelser når du skal finne farge til terrassen. For å få en fin helhet og at hus, hage og terrasse henger sammen, er det viktig å ta hensyn til det som er rundt.

LES OGSÅ: Tips til deg som skal skifte farge på huset

Farge på terrassen

SE RUNDT DEG: Ta hensyn til naturen og omgivelsene når du finner farge til terrassen. Ved å hente farger fra det du ser rundt, får du en harmonisk helhet.
camera_alt (TV3/Eventyrlig Oppussing)

På lag med huset

Farge på terrassen

STIL: Boligens hus kan være med på å bestemme fargen på terrassen. Her er det brukt Butinox Terrassebeis i fargen 1008 Gråhvit.
camera_alt (Butinox)

Arkitekturen og fargen på huset er gode utgangspunkter som kan hjelpe deg på veien til å finne riktig farge til plattingen. Velg en farge som står fint til husets hovedfarge og staffasjefarger, og som gjerne understreker arkitekturen.

Har du et hus i moderne stil, og ønsker å videreføre uttrykket, kan kjøligere gråtoner være veien å gå. Det kan gi et lekkert, elegant og naturlig utseende. Et mer klassisk hus i varmere farger kan fint få følge av en terrasse i gylne toner, som gir en varm og lun «look».

Se til naturen

Ligger huset eller hytta i naturskjønne omgivelser, er ofte naturen rundt en avgjørende faktor for valg av farge. La terrassen spille på lag med naturen, og plukk opp farger fra hav, stein og omgivelser.

Dette ble brukt

Hovedbilde/FARGE:

Terrasseolje: Teak 9302 – BECKERS

remove_circle_outline

Fasade: Korall 071 – BECKERS

remove_circle_outline

Vindu: Asfalt 010 – BECKERS

remove_circle_outline

Bord: Atlant 077 – BECKERS

remove_circle_outline

Stol: Höstgul 033 – BECKERS

remove_circle_outline
SE DEG RUNDT:

Beiset fasade: Scandinavian Dark Brown – NORDSJÖ

remove_circle_outline
FARGE:

Terrassebeis Butinox Terrassebeis 1008 Gråhvit – BUTINOX

remove_circle_outline
NATURLIG GRÅTT:

Terrasse: Wood Tex 08 Patina – FLÜGGER

remove_circle_outline
keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]