Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Utendørs

Sett farge på terrassen

  •  
  •   Publisert:
  Beckers
La terrassen henge sammen med hus, hage og omgivelser. Tenk som når du fargesetter inne!

Akkurat som når du velger farger til boligen inne, bør du se på husets stil, materialer og omgivelser når du skal finne farge til terrassen. For å få en fin helhet og at hus, hage og terrasse henger sammen, er det viktig å ta hensyn til det som er rundt.

LES OGSÅ: Tips til deg som skal skifte farge på huset

Farge på terrassen
SE RUNDT DEG: Ta hensyn til naturen og omgivelsene når du finner farge til terrassen. Ved å hente farger fra det du ser rundt, får du en harmonisk helhet. TV3/Eventyrlig Oppussing

På lag med huset

Farge på terrassen
STIL: Boligens hus kan være med på å bestemme fargen på terrassen. Her er det brukt Butinox Terrassebeis i fargen 1008 Gråhvit. Butinox

Arkitekturen og fargen på huset er gode utgangspunkter som kan hjelpe deg på veien til å finne riktig farge til plattingen. Velg en farge som står fint til husets hovedfarge og staffasjefarger, og som gjerne understreker arkitekturen.

Har du et hus i moderne stil, og ønsker å videreføre uttrykket, kan kjøligere gråtoner være veien å gå. Det kan gi et lekkert, elegant og naturlig utseende. Et mer klassisk hus i varmere farger kan fint få følge av en terrasse i gylne toner, som gir en varm og lun «look».

Se til naturen

Ligger huset eller hytta i naturskjønne omgivelser, er ofte naturen rundt en avgjørende faktor for valg av farge. La terrassen spille på lag med naturen, og plukk opp farger fra hav, stein og omgivelser.

Sølvgrå terrasse
NATURLIG GRÅTT: Med behandling basert på silisiumteknologi, som Wood Tex 08 Patina fra Flügger, kan du få en vakker, sølvgrå terrasse som varer i mange år. Flügger

Dette ble brukt:

Hovedbilde/FARGE:
  • Terrasseolje: Teak 9302 – BECKERS
  • Fasade: Korall 071 – BECKERS
  • Vindu: Asfalt 010 – BECKERS
  • Bord: Atlant 077 – BECKERS
  • Stol: Höstgul 033 – BECKERS
SE DEG RUNDT:
  • Beiset fasade: Scandinavian Dark Brown – NORDSJÖ
FARGE:
  • Terrassebeis Butinox Terrassebeis 1008 Gråhvit – BUTINOX
NATURLIG GRÅTT:
  • Terrasse: Wood Tex 08 Patina – FLÜGGER
Les også 10 tips til tipp topp terrasse

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Utendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: