Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Sett farge på terrassen

La terrassen henge sammen med hus, hage og omgivelser. Tenk som når du fargesetter inne!

 • <b>FARGE:</b> La terrassen spille på lag med omgivelsene, husfargen og annet rundt. Terrassen her er behandlet med Beckers Terrasseolje i Teak 9302.

  Foto: Beckers

 • <b>STIL:</b> Boligens hus kan være med på å bestemme fargen på terrassen. Her er det brukt Butinox Terrassebeis i fargen 1008 Gråhvit.

  Foto: Butinox

 • <b>NATURLIG GRÅTT:</b> Med behandling basert på silisiumteknologi, som Wood Tex 08 Patina fra Flügger, kan du få en vakker, sølvgrå terrasse som varer i mange år.

  Foto: Flügger

 • <b>SE RUNDT DEG:</b> Ta hensyn til naturen og omgivelsene når du finner farge til terrassen. Ved å hente farger fra det du ser rundt, får du en harmonisk helhet.

  Foto: TV3/Eventyrlig Oppussing

Annonse
Annonse

Akkurat som når du velger farger til boligen inne, bør du se på husets stil, materialer og omgivelser når du skal finne farge til terrassen. For å få en fin helhet og at hus, hage og terrasse henger sammen, er det viktig å ta hensyn til det som er rundt.

LES OGSÅ: Tips til deg som skal skifte farge på huset

Farge på terrassen

SE RUNDT DEG: Ta hensyn til naturen og omgivelsene når du finner farge til terrassen. Ved å hente farger fra det du ser rundt, får du en harmonisk helhet.
(TV3/Eventyrlig Oppussing)

På lag med huset

Farge på terrassen

STIL: Boligens hus kan være med på å bestemme fargen på terrassen. Her er det brukt Butinox Terrassebeis i fargen 1008 Gråhvit.
(Butinox)

Arkitekturen og fargen på huset er gode utgangspunkter som kan hjelpe deg på veien til å finne riktig farge til plattingen. Velg en farge som står fint til husets hovedfarge og staffasjefarger, og som gjerne understreker arkitekturen.

Har du et hus i moderne stil, og ønsker å videreføre uttrykket, kan kjøligere gråtoner være veien å gå. Det kan gi et lekkert, elegant og naturlig utseende. Et mer klassisk hus i varmere farger kan fint få følge av en terrasse i gylne toner, som gir en varm og lun «look».

Se til naturen

Ligger huset eller hytta i naturskjønne omgivelser, er ofte naturen rundt en avgjørende faktor for valg av farge. La terrassen spille på lag med naturen, og plukk opp farger fra hav, stein og omgivelser.

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Hovedbilde/FARGE:

Terrasseolje: Teak 9302 – BECKERS

Fasade: Korall 071 – BECKERS

Vindu: Asfalt 010 – BECKERS

Bord: Atlant 077 – BECKERS

Stol: Höstgul 033 – BECKERS

SE DEG RUNDT:

Beiset fasade: Scandinavian Dark Brown – NORDSJÖ

FARGE:

Terrassebeis Butinox Terrassebeis 1008 Gråhvit – BUTINOX

NATURLIG GRÅTT:

Terrasse: Wood Tex 08 Patina – FLÜGGER

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]