Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Raskt stilskifte på soverommet

Har du ikke tapet i et eneste rom, men har lyst til å prøve? La soverommet bli det første rommet som kles med tapet.

 • <b>HOTELLSTIL:</b> Et mørkt tapet gir assosiasjoner til et hotellrom. Tapetet her er fra Tapethuset. (Foto: Tapethuset)

  Foto:

 • <b>LINVEGGER:</b> Lintapet gir veggene et luksuriøst og elegant preg. Kombinert med teppe på gulvet og lange gardiner, så er du på hotell! Tapet fra Arte/Green Apple. (Foto: Green Apple)

  Foto:

 • <b>ORIENTEN:</b> Drømmer du om eksotiske reisemål, eller vil forlenge gode reiseminner? Tapetet Indo Chic fra Fantasi Interiør slår an en orientalsk tone. (Foto: Fantasi Interiør)

  Foto:

 • <b>LANDLIG:</b> Lette, luftige blånyanser mot lys bakgrunn; ingen tvil om at det er sommer og landlig. Med tapet på veggen kan man ha stemningen hele året. Tapet fra Harlequin/Tapethuset. (Foto: Tapethuset)

  Foto:

 • <b>RETRO:</b> Både fargene og mønster sender tankene tilbake til 50-60-tallet. Designet er nytt og laget av Eijffinger. Tapetet føres av Storeys. (Foto: Storeys)

  Foto:

 • <b>TRYGT:</b> Med tekstiler og tapet fra samme kolleksjon er du trygg på å finne gode kombinasjoner. Dette er fra Sanderson/INTAG. (Foto: INTAG)

  Foto:

Annonse
Annonse

En fordel med tapet er at det er en rask vei til ny stil og atmosfære. Med tapet får du ikke bare farge på veggene, men også tekstur og mønster som er med og gir rommet karakter.

Velg stil

Lintapet på soverommet

LINVEGGER: Lintapet gir veggene et luksuriøst og elegant preg. Kombinert med teppe på gulvet og lange gardiner, så er du på hotell! Tapet fra Arte/Green Apple. (Foto: Green Apple)

For å skape hotellstilen som har blitt så populær, er tapet nesten et must. Ønsker du et rom i retrostil eller et landlig og romantisk uttrykk, er du godt i gang med et tapet i riktig stil. Om du ikke ser et tapet som passer i butikken, så be om hjelp. Mange butikker har bøker fulle av tapeter, og betjening som kan hjelpe deg.

LES OGSÅ: Grunn i tapetets grunnfarge

Lett å lykkes

Tekstiler og tapet på soverommet

TRYGT: Med tekstiler og tapet fra samme kolleksjon er du trygg på å finne gode kombinasjoner. Dette er fra Sanderson/INTAG. (Foto: INTAG)

Hvis du også skal ha tekstiler i rommet, men synes det er vanskelig å finne produkter som passer sammen, kan det være en idé å se på tapet og tekstil fra samme designer/leverandør. Da er du sikret et proft resultat og slipper mange vanskelige valg.  

Start enkelt

Retro tapet på soverommet

RETRO: Både fargene og mønster sender tankene tilbake til 50-60-tallet. Designet er nytt og laget av Eijffinger. Tapetet føres av Storeys. (Foto: Storeys)

Mange velger bort tapet fordi de tenker at det er vanskelig å sette opp. En ubegrunnet frykt, spesielt hvis du velger et tapet som er stabilt og tåler litt håndtering under oppsetting. Du kan også velge å sette opp tapet på bare én vegg, for eksempel den bak senga, så slipper du unna dører og vinduer. Da er jobben gjort på en- to-tre. Lim rett på veggen, opp med tapetet og kappe oppe og nede.

LES OGSÅ: Kalk-look på 1-2-3

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]