IFI logo
Se flere bilder
Praktiske, behagelige og vakre laminatgulv

Foto: Gerflor

Praktiske, behagelige og vakre laminatgulv

Laminat er ikke noe entydig begrep. Dette er en produktgruppe som rommer mange varianter, med svært ulike egenskaper. Ser du på laminat er en dårlig, billig erstatning for parkett..? Glem det!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hardt og støyende?

Mange har unngått laminatgulv fordi de støyer. Det er det ingen grunn til lenger. Nå kan du nyte stillheten i stuen med Top Silence, som kombinerer laminatets fordeler med et toppsjikt av støydempende vinyl. Gulvets kjerne er et vanlig HDF-laminat og overflaten er tradisjonelt vinylbelegg med tekstil bakside.

Her kan vi trygt snakke om å kombinere det beste fra to verdener.

 

Enkelt å legge

Vinylens naturlige og komfortable egenskaper gir deg et gulv med helt unike egenskaper. Top Silence er lett å legge, og med det enkle og praktiske 5G-klikksystemet, tar det ikke lange stunden før du har lagt et helt nytt gulv raskt om smertefritt.

Design

Foreløpig får du Top Silence i to ulike design med trestruktur; Wood Legend og Wood Largo, som begge leveres i fire fargenyanser - fra lyst til mørk. I tillegg kan du få designet Vinylen har en taktil overflate som gjør at trestrukturen både sees og kjennes svært godt. Dette er en vinylvariant med en vakker og myk overflate som er god og varm å gå på.

Vil du vite mer:

www.gerflor.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.