Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Plastfliser året rundt

Det finnes en svensk plastflis som kan brukes overalt – året rundt.

 • <b>UTELIV:</b> Plastflisene fra Bergo er selvdrenerende, og derfor spesielt godt egnet for bruk på fuktige områder, som på terrasser og andre uteplasser.

  Foto: Bergo

 • <b>ÅRET RUNDT:</b> – Mitt budskap er at «Bergoplattan» er et helårsprodukt. Trenger du et solid gulv inne, har vi løsninger, sier Emil Lindèn i Bergo Flooring.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • <b>SMARTE GULV:</b> Med fliser kan du lage dine egne smarte mønstre.

  Foto: Bergo

 • <b>BEST I BOD:</b> Det er ikke alltid det eksisterende gulvet er godt nok i boden. Løsningen kan være å legge plastfliser fra Sverige.

  Foto: Bergo

 • <b>RIKT UTVALG:</b> Bergo Flooring har et stort utvalg fliser til alle rom.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • <b>I DUSJEN:</b> Bergos nye antibakterielle flis er myk. Den egner seg godt i dusjsoner der det kan oppstå fotsopp, forteller Emil Lindèn.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

Annonse
Annonse
Emil Lindèn i Bergo Flooring

ÅRET RUNDT: – Mitt budskap er at «Bergoplattan» er et helårsprodukt. Trenger du et solid gulv inne, har vi løsninger, sier Emil Lindèn i Bergo Flooring.
(Robert Walmann/ifi.no)

Emil Lindèn reiser verden rundt for å spre sitt glade budskap om plastflisenes fortreffelighet. Akkurat som oppfinner Fridtjof Bergqvist gjorde da han i sin tid løste problemet med misfargede sko på grunn av rød grus på tennisbanen. Hans løsning ble å lage et plastgulv som kunne brukes utendørs. Det ble starten på det vi i dag omtaler som «Bergo-plattan».

Ute og inne

– Våre fliser er drenerende og fuktavvisende. I tillegg er de svært slitesterke og tåler de fleste bruksområder i årevis. De er like gode inne som ute, forteller Emil Lindèn. I dag er han på en messe i Tyskland for å fortelle forhandlere og sluttkunder at «Bergo-plattan» ikke bare er et sesongprodukt.

LES OGSÅ: Smarte gulvfliser til ute og inne

Plastfliser i mønster

SMARTE GULV: Med fliser kan du lage dine egne smarte mønstre.
(Bergo)

Til alle rom

Bergoplattan i boden

BEST I BOD: Det er ikke alltid det eksisterende gulvet er godt nok i boden. Løsningen kan være å legge plastfliser fra Sverige.
(Bergo)

– Dette er helårsprodukter. Det betyr at du kan legge flisene i rom som krever mer av gulvet. Kjellere, vaskerom, boder og garasjer er rom som våre fliser fungerer svært godt i. Vi har gulv for alle rom – hele året, sier han. 

Variert meny

Det lille tettstedet Anderstorp i Sverige huser Bergo Flooring. Der har det familieeide selskapet tatt et solid grep om sin nisje. I dag eksporterer de sine gulvløsninger over hele kloden. I skrivende stund står det over 20 ulike gulvløsninger på menyen. Nyhetene kommer på løpende bånd.

Plastfliser i mange farger

RIKT UTVALG: Bergo Flooring har et stort utvalg fliser til alle rom.
(Robert Walmann/ifi.no)

Alltid noe nytt

Plastfliser i dusjen

I DUSJEN: Bergos nye antibakterielle flis er myk. Den egner seg godt i dusjsoner der det kan oppstå fotsopp, forteller Emil Lindèn.
(Robert Walmann/ifi.no)

– Dette er en myk plastflis som er laget av et antibakterielt materiale. Perfekt i våtrom der fotsopp kan være et problem, sier han, og forteller at flisen alltid vil beholde sine antibakterielle egenskaper. Vi lanserer også nå et gulv som kan brukes på spesielt krevende underlag som jord og gress. Det er høye fliser som kan brukes til konserter der publikum står på et vanskelig underlag, eller som gulv i katastrofeområder, sier han.

Det er Storeys som forhandler «Bergo-plattan» på det norske markedet.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Storeys

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]