Kategorier

Meny

Konto

Smarte fliser til boden

Det ligger mange grå og triste gulv i norske boder. Slik trenger det ikke å være. Det finnes en enkel løsning som kan løfte gulvet til nye høyder.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Smarte fliser til boden

Foto: Produsenten

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kanskje tenker du å flytte vaskemaskinen ned i kjelleren for å frigjøre plass på badet. Men så lar du være fordi kjellergulvet er av det sørgmodige slaget. Kanskje kvier du deg for å sette pappesker og kurver rett på betongen, i frykt for fremvekst av sopp og annet grums.

Å legge fliser på betonggulvet er enklere enn mange tror.

Svensk oppfinnelse

Det startet med en svenske som ble skitten på skoene når han spilte tennis. Så fant han opp en plastflis som kunne brukes som tennisbanegulv. Resultatet ble «Bergoplattan»: en plastflis som kan legges på alle underlag, ute og inne, og som har blitt et begrep for alle som trenger et lettlagt gulv.

Dele på Pinterest «Bergoplattan» er en svensk oppfinnelse som finnes i mange farger og mønstre. Det er ergonomisk og har god lyddemping.

«Bergoplattan» er en svensk oppfinnelse som finnes i mange farger og mønstre. Det er ergonomisk og har god lyddemping.

Smarte klikk

Denne lille flisen er støpt i plast med åpninger i ulike farger og mønstre. Flisene er enkle å legge. Her er det bare å feste flisene sammen ved hjelp av et smart klikksystem som består av han- og hunplugger. Du trenger hverken spiker, skruer eller lim. Flisene bare bankes sammen med en gummiklubbe.

Dele på Pinterest De svenske plastflisene er pustende. Det betyr at underlaget blir ventilert. Derfor egner dette gulvet seg godt i boder.

De svenske plastflisene er pustende. Det betyr at underlaget blir ventilert. Derfor egner dette gulvet seg godt i boder.

Vedlikeholdsfritt

Storeys, som er flisens forhandler i Norge, sier at dette gulvet er så enkelt å legge at selv de med ti tommeltotter vil klare det enkelt og greit. Flisene er perforerte og selvdrenerende slik at vann ikke blir liggende. Å legge slike plastfliser betyr også minimalt med vedlikehold.

Passer overalt

Så hvis du trenger et lettlagt gulv på balkongen eller på terrassen, eller kanskje i garasjen, boden, kjelleren, i badstuen, i dusjen eller på vaskerommet – da kan du trygt satse på den berømte plastflisen fra Sverige.

Det er også greit å vite at underlaget ikke trenger å være helt flatt. Flisene tilpasser seg gulvet.

Dele på Pinterest Det er enkelt å legge gulv i garasjen med plastfliser. Klikklåsesystemet gjør det også enkelt å flytte gulvet til andre steder om det trengs.

Det er enkelt å legge gulv i garasjen med plastfliser. Klikklåsesystemet gjør det også enkelt å flytte gulvet til andre steder om det trengs.

Mer informasjon:

Storeys

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]