Kategorier

Meny

Konto

Personlige lister

Det er ingen regel som sier at listene må være hvite. Sett ditt personlige preg på rommet ved å male listene i en annen farge!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Personlige lister

Foto: Beckers, Flügger, Nordsjö

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvorfor ikke prøve noe litt annet når du fargesetter boligen? Lister er både praktiske og dekorative, men som regel holder vi dem lyse. Men små detaljer kan gjøre store forskjeller i et rom, og det er ikke alltid nødvendig å farge de store flatene for å få et spennende interiør som oppleves fargerikt og livlig. Hva med å gi listene en helt ny farge som du ikke har tenkt på før? Det er et enkelt tiltak som gjør mye med rommet! 

Dele på Pinterest PISTAGE: Her er listene malt i fargen Pistage 802 fra Beckers.

PISTAGE: Her er listene malt i fargen Pistage 802 fra Beckers.

Perfekt for gangen

Entreen er et perfekt rom å prøve seg med fargede lister. En liten fargeklatt her gjør mye for førsteinntrykket til dem som kommer inn inngangsdøren. Det er også et rom som tåler farger og som tåler at vi prøver oss på noe litt utenom det vanlige. Ofte er det også et relativt lite rom, så du trenger ikke være så bekymret for om fargen du velger på listene vil passe med alt annet. Bare gå for en farge du liker og som du gjerne vil bli møtt med hver gang du kommer hjem fra jobb.

Dele på Pinterest SPENNENDE:Et ellers hvitt og «kjedelig» rom kan gjøres plutselig spennende ved å gi listene en helt annen farge. (Foto: Nordsjö)

SPENNENDE:Et ellers hvitt og «kjedelig» rom kan gjøres plutselig spennende ved å gi listene en helt annen farge. (Foto: Nordsjö)

Male lister

Det er ikke vanskelig å male listene. Det eneste du trenger er en god pensel, skikkelig maskeringsteip, dekkefilt og maling i fargen du liker - og selvsagt utstyr til forarbeid. Bruk en maling som er spesielt egnet for listverk. Den bør være slitesterk og ha god kantdekk. Her kan du se den detaljerte steg-for-steg-guiden til hvordan du kan male listene.

Dele på Pinterest SAMME FARGE: Maler du listene og veggen i samme farge, må du huske at du må ha to ulike malinger. (Foto: Flügger)

SAMME FARGE: Maler du listene og veggen i samme farge, må du huske at du må ha to ulike malinger. (Foto: Flügger)

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]